Tırnak Şekliniz Karakteriniz Hakkında Ne Söylüyor Merak Ediyor musunuz? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Kasım 2019 Perşembe

Tırnak Şekliniz Karakteriniz Hakkında Ne Söylüyor Merak Ediyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Tırnak Şekliniz Karakteriniz Hakkında Ne Söylüyor Merak Ediyor musunuz?
Herkesin tırnak şekli farklıdır: bazıları geniş ve karedir, bazıları küçük ve incedir. Peki tırnak şeklinizin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü?
Nijeryalı tanınmış bir bilim insanı bir araştırma yapmış ve tırnakların doğal şeklinin, parmak izi gibi, sahiplerinin kişilikleri hakkında bilgiler verebileceğini ortaya koymuş.
Siz de aşağıdaki listeden doğal tırnak şeklinizi bulun ve kişiliğinizle örtüşüyor mu görün.



Tırnak Şekline Göre Kişilik Analizi
Geniş, uzun ve dikdörtgen tırnaklar
Sakin, pragmatik, dengeli, bağımsız ve geniş kafa yapısına kişilerdir. Güvenilir kişilerdir, sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Doğuştan liderdirler.



Çok küçük kare tırnaklar
Zeki, uysal ve becerikli kişilerdir. Hızlı ve zeki çözümler üretirler. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşirler. Hevesli, kavgacı ve kıskanç olma eğilimindedirler.



Uzun ve ince tırnaklar
Bencildirler ve insanları kendi çıkarlarına göre değerlendirirler. Lüksü severler ve dikkatlerin üzerlerinde olmasını isterler. Genellikle alıngandırlar.



Kısa tırnaklar
Çabuk sinirlenirler ve sabırsızdırlar, fakat inanılmaz hazırcevaptırlar. Tırnaklar ne kadar kısa olursa, kişi de kendisi ve diğerleri için o kadar talepkar olur. Her şeyi kendi yollarıyla yapmak isterler ve iflah olmaz birer mükemmelliyetçidirler.



Badem tırnaklar
İdealistik görüşleri olan zarif, hassas ve romantik ruhlardır. Başkaları için faydalı olduklarını hissetmeyi severler, duygusal, yumuşak ve kolay alınabilen kişilerdir.



Üçgen tırnaklar
Sanatçı ve zarif bir kişilikleri vardır. Ruh halleri sürekli değişir, her zaman sinir krizi geçirmeye meğilli ve geçirmenin eşiğindedirler. Meşhur olmak ve tanınmak isterler, kaybetmekten nefret ederler.



Kaynak : hayatbilgileri
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar