Yaşını Hiç Göstermeyenlerin, Yaşlanmayanların 6 Güzellik Sırrı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Kasım 2019 Pazar

Yaşını Hiç Göstermeyenlerin, Yaşlanmayanların 6 Güzellik Sırrı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yaşını Hiç Göstermeyenlerin, Yaşlanmayanların 6 Güzellik Sırrı
Cildinize en çok zarar veren şey günlük hayatın stresidir. Yüzünüzde çıkan sivilceler, erken oluşan cilt kırışıklıkları gibi problemler genellikle stres kaynaklıdır ve stresin önüne geçemezseniz durum gittikçe kötüleşir. Eğer stresten tamamen uzaklaşmanız mümkün değilse, mümkün olduğunca sizi etkilemesine izin vermeyin. Düzenli spor ve meditasyon sandığınızdan daha çok yardımcı olacaktır.
Cildinizdeki en hassas deri dudaklarınızda bulunur. Eğer düzenli olarak nemlendirmezseniz, çatlayacak ve zarar görecektir. Ayrıca cildinizi nemlendirirken bal kullanmak hiç de kötü bir fikir değildir. Kullandığınız yüz maskesine ekleyerek yumuşacık bir cilde sahip olabilirsiniz. Hatta banyo suyunuza bal ekleyerek aynı yöntemi vücudunuz için de uygulayabilirsiniz
Eğer sürekli sağlıklı ve harika görünen bir cilde sahip olmak için yüzünüzü önce yıkayın, ardından normal toner bir krem uygulayın ve ardından nemlendirin. Düzenli olarak bu üç işlemi arka arkaya uyguladığınızda cildiniz harika görünecektir.





Pahalı kremler kullanmak yerine cildinizi zeytinyağlı sabun ile yıkayabilir, ardından cadı fındığı özü ile ovabilir ve ardından aloe vera veya hindistancevizi yağı ile nemlendirebilirsiniz.
Unutmamak gerekir ki, yüzünüzü çok fazla yıkamak da cildinizin su kaybetmesine sebep olacaktır. Duş ve banyo sürelerini uzatmamak ve suyun derecesini çok düşük veya çok yükseğe ayarlamamak da akıllıca olacaktır.
Eğer yumuşacık bir cilt istiyorsanız, nemlendirmeden önce mutlaka küçük bir yüz kesesiyle cildinizi derinlemesine temizlemeyi ihmal etmeyin.



Yüzünüzde çıkan yeni sivilcelere dokunmadan edemiyorsanız veya gün içinde devamlı kendinizi yüzünüzle oynarken yakalıyorsanız, bir hobi edinmenin ve elinizi cildinizden uzak tutmanın vakti gelmiş demektir. Gün içinde bir sürü zararlı mikroorganizmaya maruz kalan ellerimizi devamlı yüzümüzde dolaştırmak iyi bir fikir değildir.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar