1 Ay İçinde 30 Kilo Zayıflamak Mümkün Sadece 1 Çorba Kaşığı İle Şaşıracaksınız - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

11 Aralık 2019 Çarşamba

1 Ay İçinde 30 Kilo Zayıflamak Mümkün Sadece 1 Çorba Kaşığı İle Şaşıracaksınız

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Ay İçinde 30 Kilo Zayıflamak Mümkün Sadece 1 Çorba Kaşığı İle Şaşıracaksınız
Sağlık uzmanları tarafından yapılan birçok araştırmaya göre, kilo vermenin en iyi yolu metabolizmanızı hızlandırmak. Bu noktada, bilmeniz gereken şey, metabolizmanızı güçlendirmede yardımcı olabilecek birçok doğal gıda olduğudur. Ancak, bunu başarmak istemeniz durumunda, tükettiğiniz baharatlara dikkat etmeniz gerekecektir. Aşağıdaki diyet, şişmanlığın ölümcüsü olarak bilinir!
Kilo verme sürecinde açlık olağan dışı ve alışılmadık bir his olmaz. Açlık hissini üreten kalori alımını azaltan özel diyetlerden kaçınmak için, belirli bitkileri birleştirmeniz ve hazırladığınız yiyeceklere eklemeniz gerekir. Bu otları tüketirken, metabolizmanızı hızlandıracak ve bu yağları yakmanıza ve obeziteyi gidermenize yardımcı olacaktır.
Aşağıdakiler, günlük olarak tükettiğimiz en popüler baharat ve otlardır ve bunlar metabolizmanızı arttırdığı kanıtlanmıştır:





Tarçın,
Kırmızı biber,
kimyon,
zencefil,
Sarımsak,
karabiber,
Karahindiba,
Kakule.
Bu aynı zamanda İran Tıp Bilimleri Üniversitesi’nden bazı bilim adamları tarafından yapılan bir çalışma ile kanıtlanmıştır. Bu araştırmanın amacı için katılımcılar iki gruba ayrıldı ve her biri 44 kadından oluşuyordu. Bütün kadınların kilolarıyla ilgili problemleri vardı.
Sonraki 90 gün boyunca her iki gruptaki kadınlar da sağlıklı besleniyorlardı ve günlük 1000 kaloriden daha az tüketiyorlardı, ancak bir fark vardı.
Diyetlerinde ve bu baharatlar. Gruplardan ilki her gün üç gram toz kimyon tüketiyordu ve genellikle kimyonu 140 gram yoğurtla karıştırırken, diğer yandan ikinci grup aynı miktarda yoğurt içti ancak kimyonsuz.
Dahası, ilk grup obeziteyi ortadan kaldırdı ve ikinci kadın grubundan daha fazla yağ yaktı. A grubundaki kadınlar% 14,64, B grubundaki kadınlar sadece% 4,91 yağ kaybettiler.
Kimyon adı verilen baharatın Fitosterol açısından zengin olduğu bilindiğinden, bu gerçek A grubu ve B grubundaki kadın grubu için sonuçları açıkladı. Baharat kimyonunun Fitosterol açısından zengin olduğu bilindiği için, önleme yeteneğine sahiptir. vücudunuzda kolesterol birikmesi
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar