Ayağınızın Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Diyor? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Ayağınızın Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Diyor?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ayağınızın Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Diyor?
Ayak ve ayak parmakları herkeste farklıdır. Ancak, kişiliğimize ilginç bir şekilde bağlı olduklarını biliyor muydunuz? Bir araştırma, ayağımızın şeklinin kişiliğimiz hakkında çok şey söylediğini gösteriyor.
İşte birkaç şekil ve onların kişiliğe olan bağlantısı:
1) Roma Ayağı
Bu insanlarda en yaygın şeklidir. İlk üç ayak parmağı düz bir çizgi üzerindedir. Bu insanlar genellikle sosyal ve arkadaş canlısıdır. Giden bir kişiliğe sahipler, yeni çevreleri ve kültürleri keşfetmeyi ve rahatlık alanlarını terk etmeyi seviyorlar.
2) Köylü Ayağı



Bu ayaktaki ayak parmaklarının tümü aynı uzunluktadır. Sabit bir ayak şeklidir, ancak açısal görünür. Çok nadir bir ayak şekli. Bu insanlar makul, sakin ve çok pratik. Ayrıca, ciddi konularda güvenilir ve güvenilirdirler.
3) Yunan Ayağı
Ateş veya Alev Ayağı adı verilen bir tür ayak. İkinci ayak parmağı genellikle ayak başparmağından daha büyüktür. Bu insanlar çok güçlü liderler olma eğilimindedir. Sanatsal ve çok duygusallar. Sporcu olan insanlarda yaygın bir ayak şeklidir.



4) Mısır Ayağı
En yaygın şekillerden biri. Ayak parmakları birlikte mükemmel bir çizgi oluşturmalıdır. En uzun olanı ayak başparmağıdır. Diğer dördü 45 derecelik bir açıyla iner. Bu tür bir ayağı olan insanlar, harika bir ruh hali dalgası yaşarlar. Gerçekten gizemli olabilirler ve çok yalnızlar. Genelde onlar hakkında veya kendi sırlarını açığa vurmaktan hoşlanmazlar.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar