Bulaşık Makinesi Tabletinin Aklınıza Gelmeyecek Faydalı Kullanım Alanları - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Bulaşık Makinesi Tabletinin Aklınıza Gelmeyecek Faydalı Kullanım Alanları

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bulaşık Makinesi Tabletinin Aklınıza Gelmeyecek Faydalı Kullanım Alanları
ev temizliği bayanların zamanını alan ve zaman zaman zorlayan fakat yapılması gereken işlerin başında yer alır. Bulaşık makinesi tableti bazı sorunlarda imdadımıza yetişiyor. Bulaşık makinesi tabletinden nasıl faydalanırız, nerelerde yaşamımızı basitleştirir, yazımızda bunlara yer verdik.
Tuvalet Temizliği
Gece uyumadan önce bir adet bulaşık aygıtı tabletini klozetin içerisine atın.Ve sabaha kadar bu şekilde kalmasını sağlayın. Sabah kalktığınızda klozeti fırça yardımı ile ovun tüm kirleri ve lekelerin yok olduğunu ve parladığını göreceksiniz.



Kaşık-çatalları parlatın
Bir kap sıcak suyun içerisine bulaşık aygıtı tableti atın ve kaşık ve çatallarınızıda içerisine koyun. 1 saat bekletin ve bolca su ile durulayın.Tüm kirlerden kurtulurken ışıl,ışıl parladıklarını göreceksiniz



Balkon masa sandalyelerini temizleyin
Balkon veya bahçenizdeki plastik sandalyeler masalar bir zaman sonra gerek dış etmenlerden gerekse tozlardan kirlenip kirletilmelere maruz kalabilir.Bunun içinde bir kovaya sıcak su koyun ve içerisine bulaşık makinesi tableti ilave edip bu karışımla silin. Plastikleriniz ilk günkü hallerine dönecektir



Çamaşır makinenizin ömrünü uzatın, tamburunu temizleyin
Çamaşır makinenizin deterjan gözüne 2 adet bulaşık deterjanı ilave edip yüksek sıcaklıkta makinenizi çalıştırın.Bu hem tamburunuzun dezenfekte olmasını sağlarken cihazınızın ömrünü de uzatacaktır.
Duvar kirlerini yok edin
Duvarda oluşan yağ kirleri olsun ya da çocuğunuzun kalemi ile duvarları boyamasından oluşan izleri için bulaşık makinesi tabletini sıcak suya koyun 15 dakika bekledikten sonra duvarları bu karışımla silin kirlerden eser kalmayacaktır.
Beyazlarınız ışıl ışıl olsun
Beyaz çamaşırlarınızı yıkarken deterjan gözüne deterjanla beraber 1 adet bulaşık aygıtı tableti koyun.Bu yöntemi tül perdelerinizi beyazlatmada da kullanabilirsiniz.



Halılarda kir bırakmaz
Halı ve koltuklarınızı bir kova suda erittiğiniz tablet yardımıyla temiz yapın.
Mutfakta işinizi basitleştirir
Mutfak dolaplarını arındığınız suya atacağınız yarım tablet işinizi çok kolaylaştıracaktır
Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla insanların yararlanması için, beğeniğ, paylaşmayı unutmayın lütfen…
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar