Bulaşık Makinesini Yanlış Kullanıyormuşuz İşte Doğrusu - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Bulaşık Makinesini Yanlış Kullanıyormuşuz İşte Doğrusu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bulaşık Makinesini Yanlış Kullanıyormuşuz İşte Doğrusu
Bulaşık makinesine kirlileri yerleştirirken herkesin kendi yöntemi vardır ve herkes kendi yönteminin doğru olduğunu düşünür.Aslında çoğu insanlar bulaşık makinesi yerleştirmenin asıl kuralına hakim değildir. Bulaşıklarınızın en iyi şekilde yıkanması için altın kuralları belirledik.
Altın kural niteliğinde olan bulaşık makinesi yerleştirme kuralları;
Kural 1: Çatal bıçak takımı
Yemek yerken en sık kullanılan çatal bıçak ve kaşık takımını en temiz şekilde yıkamak çok önemlidir.



Bunu sağlamak için çatallarınızı dişleri yukarı bakacak şekilde yerleştirin. Kaşıklarınızı da hepsinin yönünü aşağı veya yukarı yapmak yerine bir aşağı bir yukarı yaparsanız birbirine yapışmayacak ve bütün kaşıklarınız temizlenecektir.Bıçaklarınızı da toplarken elinizi kesmemek adına sivri uçlarını aşağı bakacak şekilde yerleştirmelisiniz.
Kural 2: Camlar



Cam bardaklarınız için en önemlisi yıkanırken basınç ile yer değiştirmeyecek ve kırılmayacak şekilde yerleştirilmesidir. Bu yüzden bardaklarınızı çıkıntıların üstüne yerleştirdiğinizden emin olun. Böylece basınçla yerlerinden oynamayacak ve birbirinden ayrı olarak yıkanacaklardır.
Kural 3: Tabaklar
Tabakları çoğu kişi makinenin alt rafının ön kısmına yerleştirir.Ancak bunu yapmak bulaşık deterjanının dağılmasını engeller ve ön tarafta toplanır. Bunun yerine büyük tabaklarını alt sepetin arka taraflarına yerleştirmeniz daha doğru olacaktır.



Kural 4: Kirli Bulaşıklar Orta Tarafa Bakmalı
Su basıncı her zaman orta taraflarda daha fazladır.Bu yüzden bulaşıklarınızın kirli yönü her zaman orta tarafa bakacak şekilde yerleştirin ve böylece suyunn basıncı ile daha temiz olacaklardır.
Kaynak : https://bilgecafe.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar