Yürüyüş şekliniz kişiliğiniz hakkında ne diyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Aralık 2019 Perşembe

Yürüyüş şekliniz kişiliğiniz hakkında ne diyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yürüyüş şekliniz kişiliğiniz hakkında ne diyor
2017 yılında bir sağlık uzmanı tarafından yürütülen özel bir çalışma, yürüme hızını ve stillerini kişilik özellikleriyle paylaştı ve karşılaştırdı . İçerdiği özellikler açıklık, uyumluluk, nevrotiklik, dışa dönüklük ve vicdanlılıktı. Desteklenen , Sürücü ve Düzeltici gibi kişilik tiplerini içeren birkaç kategori de incelenmiştir . Bu kategoriler, yürüyüş tarzınızın kişiliğinizi nasıl ortaya çıkardığını ayırt eder.



1. Yönetici
Yönetici iseniz, normalde hızlı ve odaklanmış adımlarla çok hızlı yürürsünüz. Başınızla güvenle yürür ve düşüncelerinizde emilme eğilimindedir. Yöneticiler genellikle etraflarındakileri umursamıyor ve kolayca başkalarına çarpabilirler. Hedef odaklı ve büyük sorun çözücüler.



2. Düzeltici
Eğer bir düzeltici iseniz, kamburken genellikle küçük adımlar atarak yürürsünüz. Ayrıca etrafınızdakilerle göz teması kurmaktan kaçının. Bunun nedeni düzelticilerin normalde oldukça içe dönük ve utangaç olmasıdır. Herhangi bir güçlü ya da orijinal bağlantı kurmadan önce nöbetçi olma eğilimindedirler.



3. Politikacı
Politikacıysanız, başınızı dik, göğsünü öne ve omuzlarınızı geriye doğru tutarak sık sık canlılıkla yürüyün. Teşekkür ve takdir istiyorsunuz. Ayrıca zorluklardan ve yeni deneyimler hakkında bilgi almaktan zevk alırsınız ancak kolayca sıkılabilirsiniz.
Kendinden emin bir konuşmacısın ve insanlarla iletişim kurmaktan zevk alıyorsun.



4. Endişe
Eğer endişeliyseniz, çok yavaş ve ihtiyatlı bir şekilde yürüme eğilimindesiniz. Genelde kısa adımlar atarsınız ancak ayaklarınızı sürükleyebilirsiniz. Endişeler genellikle gözlerini yerde tutar ve dengesiz görünür. Endişeler içe dönük ve düşünceli olma eğilimindedir, ancak aynı zamanda savunmasız ve korkulu görünebilirler.



5. Chiller
Chillerler, kolay yürülebilen yürüyüşçü türüdür. Genellikle vücutları gevşek ve duruşları gevşetilerek yavaş ila orta tempoda yürürler. Hareketleri küçük olma eğilimindedir ve bazen iç diyaloglara kapılabilirler. Eğer bir soğutucuysanız, başkalarına kendi görevlerinizden daha fazla odaklanma eğilimindesiniz ve yürürken kaybolmuş görünebilirsiniz. Sen çok sakin ve sezgiselsin ama aynı zamanda daha gevşek ve kolayca etkilenmiş görünebilir.



6. Şov Gemisi
Eğer bir şov teknisiyseniz, güvenle ve niyetle çok yürümeye meyillisiniz. Kollarınızı ve kalçalarınızı abartılı bir şekilde sallarsınız ve herkesin dikkatini çekmekten zevk alırsınız. Kendinizi bu grupta bulursanız, başınız genellikle yüksek tutulur, omuzlarınız geri gelir ve daha çok kendinize odaklanırsınız. Gösteri gemileri, emici ve emanetsiz olarak gelebilir ve komuta ve karizmatik kişilik özellikleri ile güvenilmez.



7. Taraftar
Eğer bir yardımcıysanız, orta tempolu, kendinden emin adımlarla yürümeye meyillidir. yardımcılar aynı zamanda işbirlikçi takım oyuncuları ve düşünceli konuşan ve birlik ve ilişkilere değer veren iyi dinleyicilerdir. Yardımsever, sadık ve güvenilirdirler.
Sevdiklerinden gelen basit bir telefon görüşmesi, günlerini kolayca aydınlatabilir. Politikacılara benzer şekilde, jestleri sever, göz teması kurar ve yürürken insanlarla etkileşime girerler.



8. Kısa Strider
Eğer kısa bir kişiyseniz, genellikle kısa adımlar atarsınız ve bencilce ve kendiniz merkezli bir birey olma ihtimaliniz daha yüksektir. Bununla birlikte, kadınlar için kısa adımlar, buzağı ve hamstrings’deki ağrılar nedeniyle olabilir veya ortaya çıkan bir kalça probleminin işareti bile olabilir.



9. Kol Geçişi
Eğer bir kol harikasıysanız, genellikle yalnız olmayı ya da yalnız yaşamayı tercih ettiğiniz anlamına gelir. Kollarını geçerken yürümek de güvenlik açığı anlamına geliyor. İletişim uzmanları, özellikle geceleri kollarınızı yürürken geçmenin tehlikeli olduğunu, çünkü zayıf olduğunuzu ve saldırganlar için kolay bir av olabileceğini bildirir. Bu gibi durumlarda, hızlı, dik, güvenle ve kollarınızı çaprazlamaktan yürümek daha iyi bir fikirdir.



10. Stomper
Yürüme stilinizi daha fazla durucu bulursanız, sadece bir durdurucu olabilirsiniz. Stoperlerin yürüme tarzı öfke, hayal kırıklığı ve ısrarın bir işareti olabilir. Ama bazen, bir sopayla yürümek vücudunuzun beyninize bir sinyal göndermeye çalıştığı anlamına gelebilir. Bu, uzuvların pozisyonlarına bağlı olabilir ve genellikle uzuvlarda duyu kaybının bir sonucudur.



11. Multitasker
Aynı anda çoklu görev yapabilme ve aynı anda yürüyebilme eğilimindeyseniz, çok görevli bir yürüyüşçüsünüz. Bu tür bir insan yürüdükçe yaratıcı olduğu için aynı zamanda oldukça benzersiz ve yaratıcı. Aynı anda birden fazla şeyi işleyebilir, genellikle bir aramayı cevaplayabilir, birini yönlendirebilir ve hatta aynı anda yoldan geçebilirler. Eğer bu insan grubuna aitseniz, cesur ve problem çözücüsünüz. Her zaman ihtiyacı olan arkadaşlarına yardım etmeye heveslisin.



Yürüyüş tarzın senin hakkında ne söylüyor? Aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi duymaktan memnuniyet duyarız.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar