Damarlardaki Pıhtılaşmayı Önlüyor, Karaciğer ve Beyni Koruyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

1 Ocak 2020 Çarşamba

Damarlardaki Pıhtılaşmayı Önlüyor, Karaciğer ve Beyni Koruyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Damarlardaki Pıhtılaşmayı Önlüyor, Karaciğer ve Beyni Koruyor
Sadece iki malzeme ile hazırlanan altın süt karışımı bir çok hastalığa karşı şifa sağlıyor. Sütun, asap sistemi ve kemik dokusu için oldukça bereketli bir karışım olan altın süt aynı zamanda eklem sızıları rehabilitasyonunda nebatsal bir destek olarak seçim ediliyor.
Romatizma ve artrite gibi eklem hastalıklarında rehabilitasyon edici özellik gösteriyor. Aynı zamanda altın süt bağışıklık sistemini kuvvetlendiren özelliği sayesinde kansere tutulma tehlikesini eksiltiyor ve kansere karşı bedende koruma sağlıyor.
Zerdeçal, süt ve su senteziyle oluşan karışım karaciğeri arınmada, bedende ki zehirli maddeleri arınma da ve sindirim sistemini kumpasa sokmada destekçi oluyor.
Altın Süt Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler:
* 40 gram zerdeçal takribî 3 yemek kaşığı
* 1 su kadehinden azıcık daha az su 100-150 ml su
* Süt





Altın Süt Tasviri:
İlk olarak su ve toz zerdeçal karıştırılır. Ardından ocağa alınarak takribî 8 dakika kadar pişirilir. Karışım macun kıvamına gelecektir. Şayet katı bir kıvamda olursa bir ölçü daha su ilave edebilirsiniz. Macun kıvamına geldikten sonra ocağın altını kapatın. Hazırladığınız bu karışımı 40 gün süresince buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
* Zerdeçal ve su ile hazırladığınız bu macundan her gün gece uyumadan evvel ve sabah kahvaltı sonrası olmak üzere günde 2 kere 1 çay kaşığı macunu 1 bardak süt ile karıştırarak harcamalısınız.



Dilerseniz altın sütünüzü bal ile tatlandırabilirsiniz. Kumpaslı kullandığınızda daha tesirli ve süratle yararını göreceksiniz.
Kaynak : drsaglik.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar