Diz Ağrılarından Kurtulamıyorsanız Derdinizin Devası - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Ocak 2020 Pazar

Diz Ağrılarından Kurtulamıyorsanız Derdinizin Devası

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Diz Ağrılarından Kurtulamıyorsanız Derdinizin Devası
Sürekli doktora gidip, ama diz ağrılarından kurtulamamaktan şikayet çiyseniz buyurun. Kullandığınız kimyasal ilaçlar belli bir süre sonra fayda etmemeye başlar ve ağrılarınız geri hortlamaya başlar. Çünkü zamanla vücudunuz ilaçlara karşı direnç kazanır ve sürekli daha fazla kullanmanız gerektiğini hissedersiniz, fakat fazla ilaç, yoğun yan etki demektir. Bunun için zaten doktorlar belli bir dozun üzerine çıkmazlar.
Eğer sizin de ne yaparsanız yapın tükenmeyen ağrılarınız hayatınızı zora sokuyorsa, size bir önerimiz var. Ağrıyan bölgeye hint yağı sürerek ağrılarınızdan zaman içerisinde nerdeyse tamamen kurtulabilirsiniz. Daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız buyurun okumaya devam edin.





Hint yağı eklemlerin üzerine direkt uygulanır. Sadece eklem değil, kas ve doku kaynaklı ağrılarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece yağı ısıtmanız ve rahatsız olan bölgeye uygulamanız yeterlidir. Daha kapsamlı bir etki olsun diyorsanız bunun içinde hazırlayabileceğiniz bir tarifimiz var.
Neye İhtiyacınız Var?
Hint yağı
Sıcak su
Streç film
Dizinizi kaplayacak büyüklükte pamuk veya yün bir bez.
Hazırlanışı
Bezi sıcak suda bekletin ve ardından üzerine biraz hintyağı damlatın. Bezi daha sonra dizinize iyice sarın ve streç filmle sabitleyin. 6-7 saat  bekletin ve ardından iyice durulayın.
Kaynak: organik zamani
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar