Ev Yapımı Detoks Sayesinde Düz Bir Karına Sahip Olun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

22 Ocak 2020 Çarşamba

Ev Yapımı Detoks Sayesinde Düz Bir Karına Sahip Olun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ev Yapımı Detoks Sayesinde Düz Bir Karına Sahip Olun
İnsanlar vücutlarını temizlemek ve kilo vermek için her türlü aromalı detoks suyunu denerler. Harika görünmelerine rağmen, bu şişelenmiş sular yapay tatlandırıcılar ile doludur.
Bu tarifi tesadüfen buldum etkisinin olacağına bile ihtimal vermedim ama yinede bir deneyeyim dedim. Ve sonuç gerçekten mucize, ilk günlerden hemen fark anlaşılabiliyor. Yapmanız gereken sadece harfi harfine uygulamak.
Aromalı suları satın almayı bırakın! Hem birikim yapabilirsiniz hem de kendi sağlıklı aromalı detoks suyunuzu evde yapın. Bu inanılmaz ev yapımı aromalı detoks suyu doğal malzemeler kullanılarak yapılmış ve vücudun temizlenmesini sağlamanın yanı sıra incelmenize de yardımcı olur.
Ev yapımı detoks suyunu hazırlamak için gerekenler:
12 adet nane yaprağı
1 adet limon
1 adet salatalık
1 yemek kaşığı rendelenmiş Zencefil
2 L filtrelenmiş su





Yapılması gerekenler:
Salatalık ve limonu güzelce yıkayın. Kabuklarını soymayın. Yıkadıktan sonra, dilimleyin ve bir kavanozun içerisine koyun. Nane yapraklarını yıkayın ve onları da kavanoza ekleyin.
Rendelenmiş zencefili de ekleyin. Suyu da kavanozun içerisine ekleyin ve buzdolabında 8 saat bekletin. Tüm antioksidanların ve besin maddelerinin suya geçmesini sağlamak için ara sıra karıştırın. 8 saat sonunda hazır! Her gün içebilirsiniz!  Tadını çıkarın!
İçindekilerin faydaları:



Limon, vücudunuza detoks etkisi yapan ve bağışıklığı artıran C vitamini bakımından zengindir.
Salatalığın % 90 sudan oluşur ve mükemmel bir detoks besinidir. Aynı zamanda yaşlanmaya meydan okuyan antioksidanlar içerir.
Kaynak : https://bilgecafe.com/ev-yapimi-detoks-sayesinde-duz-bir-karina-sahip-olun/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar