Her Kadının Bu Basit ve Şaşırtıcı Sırları Bilmesi Gerekiyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

14 Ocak 2020 Salı

Her Kadının Bu Basit ve Şaşırtıcı Sırları Bilmesi Gerekiyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Her Kadının Bu Basit ve Şaşırtıcı Sırları Bilmesi Gerekiyor
Biz kadınlar olarak güzelliğimize çok önem veririz.Güzel gözükmek bizi hem mutlu eder hemde kendimize güvenimiz artar.Güzel gözükmek için birçok yöntemi uygularız.Bu yöntemlerin etkisini hemen görmek isteriz ve sabırsızlanırız.anlatacağımız bu yöntemler doğal olduğu kadar ekonomik de.saçımızdan kirpiklerimize kadar etkisini göreceğimiz bu yöntemeler neler bakalım.



TEMİZ SAÇ
Saçlarımızın güçlü, parlak ve yumuşak olmasını isteriz.bunun için birçok yöntemi kullanmış olabilirsiniz ama söyleyeceğimiz bu yöntem ile saçlarımızda etkisini hemen görebiliriz.Yapmamız gereken şey şampuanımıza az bir miktar okyanus tuzu eklemek böylece saçlarımız daha az yağlanarak ve daha temiz olcak



YOĞUN KİRPİKLER
Biz kadınlar saçlarımız kadar gözlerimizin yada kirpiklerimizin daha güzel gözükmesini isteriz Yapmamız gereken şey aslında çok kolay.Kirpiklerimizin daha iyi olması için şunları yapmalıyız; katartik, aloe VERA jeli ve bir adet e vitamini kapsülünü karıştırıp gece uyumadan önce kirpilerimize sürmemiz gerek böylece sabah uyandığımızda daha güzel ve etkili kirpilere sahip olacağız


KOYU RENKLİ GÖZ ALTI HALKALARI
Cildinizin güzel gözükmesi hepimizin ortak sorunu yapmamız gereken şey; kendimiz seçeceğimiz bir bitkisel yağ ile toprağı karıştırmak bu karışımı gözümüzün altındaki köyü bölgeye uygulamalıyız etkisini hemen görmeye başlayacağınız eminiz.Ayrıca göze altı halkaları  yeterli olmayan uykumuzun etkileridir Günde 7-8 saat uyumaya özen göstermeliyiz.



SELÜLİT
Selülitin  neden olduğu görüntüler biz kadınların en önemli sorunlarından biridir.iKendimize güvenimizi etkiler.Bu nedenle öğütülmüş zencefil ile suyu karıştırıp vücudumuzdaki selülitli bölgeye sürün.böylece kavuşunuz olan selülitlerden kurtulabiliriz.



PÜRÜZSÜZ BACAKLAR
PÜRÜZSÜZ BACAKLAR sahip olmak hem çok kolay hem ekonomik.Karamel ,şeker ve meyve suyunu karıştırıp bacaklarımıza sürelim böylece hem kıllardan kurtulacağız hemde pürüzsüz bacaklara sahip olacağız bir taşla iki kuş avlamak gibi.
GÜÇLÜ TIRNAKLAR
Kırılgan ve kötü gözüken tırnaklara sahipseniz anlatacağımız bu yöntem tam sizin için. Hindistan cevizi yağı, bal ve lavanta yağını karıştırıp tırnaklarınızı bu karışımın içinde bekletin kısa bir süre sonra istediğimiz güçlü ve parlak tırnaklarımız olacak.



SİYAH NOKTA
Siyah noktalar herkesin sevemediği kötü gözüktüğü bir cilt sorunu.bunların geçmesi için bir çok yöntemi uygulamışızdır.Ama anlatacağımız bu yöntemle artık güzel bir cilde sahip olabiliriz. Beyaz un ile balı karıştırın hazırlamış olduğumuz bu karışımı maske şeklinde siyah noktalara uygulayın daha sonra su ile durulayın Artık siyah notalardan eser kalmadı.
KARARMIŞ KOLTUKALTI
Sorunlu koltuk altı cildimiz bir çok insanın ortak sorunlarından biri Özellikle kadınların hassas oldukları bir bölge anlatacağımız bu yöntemle artık daha beyaz ve temiz koltuk altları bizi bekliyor.Bir patatesi rendeleyin  ve suyu ile birlikte koltuk altlarına uygulayın, artık daha parlak ve beyaz koltuk altlarına sahipsiniz.
GÜNEŞ YANIĞI
Güneş yanığı özellikle kışdan  yaza  geçtiğimizde hepimizin ortak sorunu .Elimizde olmadan güneşe maruz kalabiliriz Buda cildimizde yanmalara acıya yol açar karbonatla yapılmış bir şampuanla duş aldığımızda bu şikayetlerimizden kurtulacağız.
TOPUKLARADA ÇATLAMA
TOPUKLARADA meydana gelen ÇATLAMA ve kötü görünüş hepimizi olumsuz etkiler.Bu sorunu çözmek artık çok kolay.Su ve karbonatı karıştırıp topuklarınıza sürün zamanla bunu tekrarladığımızda bu görüntünün iyileş.esine ve ve toplumlarımızın yumuşamasına tanık olacağız.
TEMİZ YÜZ
Hangimiz temiz ve PÜRÜZSÜZ bir yüze sahip olmak istemeyiz ki.Hem görünümüsün güzelleşmesi hemde kendine güvenen bir bayan olmamıza yardımcı olur.nYapmamız gereken şey şunlar; Jelatin ile suyu karıştırın bu karışımı düşük ateşte kaynatın.Daha sonra soğuduğu zaman cildinize uygulayın böylece cildiniz daha güzel ve PÜRÜZSÜZ olcak Günlük kullanıma uygundur.
BEYAZ DİŞLER
Biz insanların en önemli dikkat çeken şey dişleridir sarsmış ve kötü gözüken dişler bizim birbirimizden uzaklaşmamıza neden olur.dişlerimizin daha beyaz ve temiz gözükmesi için yapmamız gereken şey aslı da çok kolay.Bir çileğin yarısını alın ve karbonat ile karıştırın dişlerinizi yaptığınız bu karışımla uygulayın karışımı haftada bir yada iki kere uyguladığımızda daha güzel dişlere sahip olcaksınız.
FRESH BİR CİLT
Daha güzel gözüken bir cilde hepimizin hayali Aloe VERA ile cildinize masaj yapın böylece daha güzel ve fresh bir cilde sahip olacaksınız.
SAÇ KOKUSU
Saçınızın KOKUSUNDAN rahatsız oluyorsanız yapmanız gereken şeylerden biri şu; kullandığınız tarağa hoşunuza giden bir koku sıkın ve tarayın.
SARKIK GÖĞÜSLER
Kadınlar göğüslerinin sarkık olmasından her zaman şikayetçi olmuştur her gece yatmadan önce vazelin sürmemiz daha dik ve toplu göğüsler olmasına yardımcı olur.
Kaynak: https://kadinlakolay.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar