ŞOK 22 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

17 Ocak 2020 Cuma

ŞOK 22 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
ŞOK 22 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI
ŞOK 22 OCAK 2020 FIRSATLARI YAYINLANIYOR. ŞOK AKTÜEL 22 OCAK KATALOGLARI İLE GELECEK FIRSATLAR AÇIKLANDI. MERAKLA BEKLENEN KATALOGLAR VE DETAYLAR İÇİN İNCELEME BAŞLIYOR:
ŞOK 22 Ocak 2020 katalogları yeni hafta indirimleri ile sizlerle olması beklene fırsatlar yayınlanmayı sürdürüyor. Şok bu haftasında çok özel kampanyalar ve özel fırsatlar sunuyor.




Katalogların neler olduğu, hangi ürünleri indirimli olarak sunduğu konusu ile Şok 22 Ocak Çarşamba kataloglarını inceledik. İşte detaylar.
ŞOK AKTÜEL herkesin bildiği bu tamlaması ile gelen fırsatlar yeni haftasında da sizlerle olacak. Şok aktüel kataloglarının ne gibi ürünler sunduğu, hangi ürünlerde indirim olduğu ve en önemlisi Şok 22 Ocak 2020 kataloglarının neler olduğunun yanıtını veriyoruz. Bu hafta 2 farklı Şok sayfası ile sizlerle olacak olan kataloglarda bakınız ne gibi ürünler yer alacak. Şok aktüel kataloglarının en yeni sayfasına bakıyoruz.



ŞOK 22 Ocak 2020 aktüel kataloglarında ilk sayfada Singer’den dikiş makinesi var. 499,00 TL fiyata sahip olacak üründe taksit avantajı da dikkat çekiyor. Bu hafta sizlerle olması beklenen diğer bir fırsat ürünü ise kapüşonlu mont ve bu ürün 119,00 TL’den satışta olacak. 3 ayaklı lambader ile devam eden sayfa indirimlerinde bu ürün 59,90 TL’den satışa çıkıyor. Bir başka üründe ise kadın-erkek pijama takımı sizlerle oluyor. 39,95 TL fiyatı ile gelecek olan  ürün farklı desen ve renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. 22 Ocak Şok Aktüel kataloglarında buldan koltuk örtüsü de bu hafta yer alıyor. 17,50 TL’den
satışa çıkacak olan ürün kaçmaz. Gardırop düzenleyici, kadın terlik, kışlık çoraplar da  bu hafta Şok aktüel katalogları ile raflarda olacak. Çift kişilik nevresim takımı ve pamuklu TV battaniyesi ürünleri de 22 Ocak günü gelecek. Ayrıca tek kişilik çarşaf ve çift kişilik çarşaf da ŞOK’ta olacak.
ŞOK aktüel 22 Ocak 2020 kataloglarında evin ihtiyaçları da Şok Ucuz olmaya devam ediyor. Pek çok temel gıda ürünü bu hafta geliyor. Bunlara ek olarak temizlik ürünleri de sizlerle oluyor. Çeşitli jilet ürünleri ve bebek bezi de indirime giriyor. Tat markalı hububatlar da sizlerle olacak. Sayfaları görmelisiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar