Yaşlanma Karşıtı Doğal Krem Yapımı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Haziran 2020 Salı

Yaşlanma Karşıtı Doğal Krem Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yaşlanma Karşıtı Doğal Krem Yapımı
Yaşlanma karşıtı doğal krem yapımı: 50 yaşındaki insanların bir tane bile kırışıklığı olmadan 20 yaşındaymış gibi görünebileceğini biliyor muydunuz? Bugün, daha genç görünmenin sırrını sizlerle paylaşacağız. Bu karışım hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Hiçbir plastik cerrahiye gerek duymadan, tamamen doğal malzemeler ile güzellik ve yaşlanma karşıtı krem yapmanız mümkündür.
Yamada Keiko 51 yaşındaki bir Japon sanatçı, model ve girişimcidir. İlk ödülünü 2012 yılında Tokyo Güzellik Yarışmasında kazandı. Aynı zamanda “en güzel doğal cilt” ödülünü de kazandı. Kendisi birçok Japon ev hanımına bir umut verdi ve yaşın, güzelliğin önündeki bir engel olmadığını gösterdi.
Kendisinin bu yıllara meydan okuyan güzelliği, kendi cilt bakım rutinlerine ve sağlıklı beslenmesine bağlı. Kendisi turşu, sakız, patlamış mısır, 3’ü 1 arada kahveler, şeker, hazır yiyecekler, kızartılmış yemekler ve diğer abur cuburlardan uzak duruyor.
Daha da sağlıklı olabilmek için günlük olarak farklı sebzeler tüketiyor.
İster soğuk kış, ister kavuran yaz ayları olsun, Yamada Keiko sürekli olarak bolca su tüketmeye özen gösteriyor. Cildinin daha iyi görünmesi için hafif masaj ile birlikte bazı besleyici yağlar da kullanıyor.




Kendi yarattığı programda, genç görünmek için sahip olduğumuz en iyi silahların her zaman gülümsemek ve olumlu düşünmek olduğundan bahsediyor.
Bunun dışında, birçok Japon kadının genç görünmesinin de sırrı olan doğal bir maske tarifini de paylaştı.
Yaşlanma Karşıtı Maske
Malzemeler
3 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı süt
Nasıl Hazırlanır?
Hazırlaması oldukça kolaydır. Öncelikle birkaç dakika boyunca pirinci haşlayın. Süzdükten sonra pirincin suyunu dökmeyin.
Pirince sıcak süt ilave ettikten sonra balı da ekleyin ve karıştırın.
Yüzünüzü temizledikten sonra bu maskeyi uygulayın. Kuruduktan sonra yüzünüzü yıkayın ve prinç suyu ile durulayın.

                                                  

Pirinç Suyunun Faydaları
Yeni kullananların kan akışını hızlandırır ve antioksidandır. Aynı zamanda cildinizi nemli ve yumuşak tutar ve kırışıklıklarınızı giderir.
Bu su aynı zamanda iltihaplanmaları engeller ve zarar görmüş cildinize su takviyesi yapar.
Daha iyi sonuçlar almak için haftada bir kez uygulayın ve harika etkilerinden faydalanın.
Birçok kadının genel şikayetidir gıdı sarkması ve yüzdeki kırışıklıklar. Bunun çözümünü kozmetik ürünlerinde arayanlar çok para harcasa da istediği etkiyi alamıyor. Peki size hiç para harcamadan evdeki bir ürün ile bu kırışıklıklardan kurtulacağınızı söylersek…Okumaya devam etmek için görsele tıklayarak 2. fotoğrafa geçin.
Herkes sarımsağın ne kadar sağlıklı bir besin olduğunu biliyor. Antioksidan ve doğal antibiyotik olan sarımsak bolca tüketilmeli. Peki sarımsağın senin en büyük sorunun olan yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklarını kaldırabildiğini biliyor muydun ? Tarifi okumak için görsele tıklayın ve 3. fotoğrafa geçin.
Tarif: Bu tarifi hazırlamak için ilk yapmamız gereken bir diş sarımsağı kabuklarından ayırarak püre haline getirmek. Sonra 1 çay kaşığı bal ve 1 çorba kaşığı kil tozu ( kil maskesi tozu olarak eczanelerde yada kozmetikçilerde satılmakta ) eklemeniz gerekmektedir. Malzemeleri iyicene karıştırdıktan sonra maskeyi nasıl uygulayacağınızı anlatalım. Uygulamaya geçmek için görsele tıklayın ve 4. fotoğrafa geçin.
Önce yüzünüzü yıkayarak iyicene temizleyin. Sonra temiz cilde yaptığınız karışımı maske şeklinde sürün ve kurumasını bekleyin.Kil kuruduktan sonra yarım saat boyunca bekleyin. Böylece etken maddeler derinize nüfus edecektir. Daha sonra ışık su ile yüzünüzü bir güzel yıkayın. İlk aşamayı uyguladıktan sonra daha çok etkisini gösterecek ikinci aşamaya geçebilirsiniz. Bu aşamada gece yatmadan önce yastığınızın üzerine bir astar geçirin ve ilk aşamadığı adımları tekrar uygulayarak yüzünüzde maske ile uyuyun. Sabah uyanır uyanmaz tekrar ılık su ile yüzünüzü iyice yıkayın. Devamı için görsele tıklayın ve 5. fotoğrafa geçin.
Bu mucizevi karışımı yüzünüzdeki kırışıkların gittiği gözle görülene kadar belirli aralıkla devam ettirin. Bu haber www.diyetevi.com a özel bir haberdir, aktif link ve kaynak belirtilmeden kullanılamaz.
Kaynak:http://www.diyetevi.com/7-gunde-butun-kirisiklardan-kurtul/3869/sarimsak-kuru-cilt-5#main
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar