Zayıflamak için Japon Tekniği İle Göbek Yağlarınızdan Kurtulun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Haziran 2020 Cumartesi

Zayıflamak için Japon Tekniği İle Göbek Yağlarınızdan Kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Zayıflamak için Japon Tekniği İle Göbek Yağlarınızdan Kurtulun
Zayıflamak için Japon Tekniği İle Göbek Yağlarınızdan Kurtulun, Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde birkaç hafta içinde belden 12 cm incelmesine ve 13 kg  zayıflamasına yardımcı olan ilginç bir yöntem keşfetti. Bu sonuç, bir doktor tarafından kendisine verilen sırt ağrılarını hafifletme egzersizini yaparken yanlışlıka keşfedilmiştir. İşin güzel tarafı bu egzersiz günde sadece birkaç dakikanızı alacak.
Şimdi bu tekniği nasıl uygulayabileceğinize ve bu tekniğin kilo vermenize nasıl yardımcı olacağına birlikte bir bakalım:
NEDEN FAYDA SAĞLIYOR?
Ryosuke bu tekniği, uzun soluklu bir diyet olarak tanımlamıştır:
Teknik, vücudunuzun belirli bir pozisyonu alması, bunun ardından üç saniyelik bir nefes almak ve daha sonra yedi saniye boyunca güçlü bir nefes vermekten oluşmaktadır.





Ayrıca Yatarak Yapabileceğiniz 12 Yağ Yakma Egzersizi adlı yazımıza da bakabilirsiniz.
Çoğu Avrupalı ​​doktor, zayıflamak için solunum egzersizlerinin kullanımını desteklemekte ve faydasını şu şekilde açıklamaktadır: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Soluduğumuz oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, onları bileşenlere (karbon ve su) ayırır . Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa, o kadar çok yağ yakarız.
Hampton Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, yoga ve derin nefes egzersizleri kombinasyonunun, aşırı kilolu gençlerin, zayıflamasına yardımcı olduğu tespit edilmiştir:
Altmış kız ve erkek öğrenci iki gruba ayrıldı; bir gruba 12 hafta boyunca haftada dört kez 40 dakika yoga ve pranayama – (derin nefes teknikleri)-yaparken, diğer grup ise normal aktivitelerini sürdürdü. Çalışmanın sonucundan sonra, araştırmacılar yoga ve derin nefes alan grubun ortalama 3 kilo daha fazla kilo verdiklerini keşfettiler.



NASIL YAPILMALI :
Egzersizi her gün 2-10 dakika boyunca yapın.
Ayağa kalkın ve bir bacağınızı öne, diğerini geriye doğru alın.
Şimdi kalçalarınızı geriye doğru alıp, vücut ağırlığınızı arka ayağınıza doğru aktarmanız gerekiyor.
Kollarınızı başınızın üzerine kaldırarak 3 saniye yavaşça solunmaya başlayın.
Sonra vücudunuzun tüm kaslarını zorlayarak 7 saniye kuvvetlice nefes verin.
Yapacağınız bu teknik, sizin zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte uzmanların görüşüne göre, bu teknik ile aynı zamanda vücudunuzun kaslarını güçlendirecek ve metabolizma hızınızı da artıracaksınız.
Sağlıklı kalmanız ve sağlıklı zayıflamanız dileği ile…
Kaynak Medicaldaily
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar