Cildi Aydınlatmak Ve Koyu Lekelerden Kurtulmak İçin Kesin Çözüm - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

7 Ağustos 2019 Çarşamba

Cildi Aydınlatmak Ve Koyu Lekelerden Kurtulmak İçin Kesin Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Cildi Aydınlatmak Ve Koyu Lekelerden Kurtulmak İçin Kesin Çözüm
Hepimiz kusursuz bir cilde sahip olmak isteriz.Fakat kirlilik, yaşlanma, hormonal değişiklikler gibi etkenler yüzünden cilt üzerinde koyulaşmalar ve lekeler görülür. Cilt kararmaları ve cilt lekeleri için ev yapımı malzemeler ile bu sorunlardan kurtulmak mümkün. Ciltteki kararmalar tüm yüzde ya da yüzün belli bir bölümlerinde görülebilir. Cilt kararmaları ve cilt lekeleri için doğal çözümleri sizlere sunuyoruz.
1-Vitamin E yağı : Vitamine yağı ile cilt üzerindeki kararmalara ve lekelere masaj yapabilirsiniz.Bu yağın cilt için çok yararlı olduğu bilinmektedir.Vitamin E ciltteki kan dolaşımını hızlandırarak temiz görünümlü bir cilt elde etmenizi sağlar. E vitamin yağını güzellik ve kozmetik ürünü satan merkezlerde ve mağazalarda kolayca bulabilirsiniz..





Cilt kararmasına limon 2-Limon suyu: Limon suyu yüzü doğal beyazlatma maddesidir.Herhangi bir yan etkisi olmadan cildi beyazlattığı bilinmektedir.Limonsuyu ciltteki düzensiz koyu lekeleri gidermede yardımcı olur.Bir cam kaseye yarım limon sıkın.Bu su içine bir pamuk batırın ve cildinizdeki lekelere uygulayın.Bir süre bekledikten sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.Yavaş yavaş cildinizdeki kararmalar ve lekeler gidecektir. 3-Aloe vera jeli : Taze aloe vera jeli cilt pigmentlerini azaltır ve koyulaşmış lekelerin giderilmesini sağlar.Bir aloe vera bitkisinin jelini kendinizde çıkarabilirsiniz.Böyle bir imkanınız yoksa kozmetik ve güzellik ürünü satan yerlerden temin edebilirsiniz.
4-Süt :Süt içeriğindeki laktik asit sayesinde cilt pigmentosyonunu azaltır.Gece yüzünüzdeki lekelere çiğ süt uygulayabilirsiniz.yavaş yavaş koyu lekelerde azalma göreceksiniz.Tabiki hemen sonuç beklememelisiniz.Bir kaç hafta düzenli olarak yapmanız gerekir. 5-Narenciye : cilt kararmaları ve cilt lekeleri üzerinde portakal,ıhlamur,limon gibi narenciye ürünleri etkilidir.
Yukarıda bahsettiğimiz limon suyu gibi aynı şekilde uygulayabilirsini.Ayrıca bu besinleri keserek kararmaların ve lekelerin olduğu yerleri ovabilirsiniz.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar