Column Left

Bizi Takip Edin

18 Ekim 2019 Cuma

Kahvenize Ekleyip İçin, Yağlarınız Günbegün Erisin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kahvenize Ekleyip İçin, Yağlarınız Günbegün Erisin
Kilo vermek isteyenlerden biri misiniz? O halde size daha önce hiç duymadığınız fakat oldukça etkili bir yöntemden bahsetmek istiyoruz.Hindistan cevizi yağının son dönemlerde bir takım tartışmalara neden olduğunu işitmişsinizdir. Faydaları ve zararları tartışıladursun; beslenme uzmanları hindistan cevizi yağının kilo verme konusunda etkili olduğunu savunuyor.
Ana Sütü İçeriğine Sahip:Filipinler ve diğer ada ülkelerinde beslenme düzeninin önemli bir parçası olan hindistan cevizi, yaşam ağacı olarak da adlandırılır. Yerel halk tarafından birbirinden farklı hastalıkların tedavisinde kullanılan bu meyvenin yağı, içerdiği MCT adlı orta zincirli yağ asitleri ve anne sütünün içeriğinde de bulunan laurik asit sebebiyle oldukça önemli bir besin kaynağıdır.
Hindistan Cevizi Yağının Faydaları Antimikrobiyaldir.Kolon sağlığını destekler.Metabolizma sağlığı üzerinde önemli derecede faydası olduğu düşünülmektedir.Tiroit fonksiyonlarının iyileşmesini





sağlayabilir.Cildin nemlenmesini sağlar.Cildin üzerinde bulunan mikropları öldürür.Dermatit ve akne tedavisini destekler.Beyin sağlığına faydalıdır.MS, parkinson, alzheimer gibi sinir sisteminden kaynaklı hastalıklara karşı koruyucudur.Kanserin oluşumunu ve ilerlemesini engeller.Kötü huylu kolestrolü düşürür.Damar tıkanıklığı riskini azaltır.Antifungal özelliktedir. Yani; mantar hastalıklarını tedavi eder.
Vücutta Yağ Yakımına Yardımcı Olur:Orta zincirli yağ asitleri içerdiği için; metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını destekler.Kahvenize Eklerseniz:Sade kahvenizin içerisine bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı eklerseniz; tüm gün tok kalırsınız ve kalori yakımını sağlayabilirsiniz.
Ağız Kokusunu Önler, Dişleri Beyazlatır:Sabah uyandığınız zaman hindistan cevizi yağı ile gargara yaparsanız ağız kokusu ve olası ağız problemlerini önlersiniz.Ayrıca dişlerin beyazlamasına, diş eti iltihabı, diş eti çekilmesi ve çürüğün önlenmesine katkı sağlar.Diş eti kanamalarını ve diş hassasiyetini azaltır.
Kaynak : mevlanadansozler.com
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left