Patates İle Onu Karştırın Yüzüne Sürün.Sonucu Görün - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Ekim 2019 Cumartesi

Patates İle Onu Karştırın Yüzüne Sürün.Sonucu Görün

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Patates İle Onu Karştırın Yüzüne Sürün.Sonucu Görün
PATATES İLE ONU KARIŞTIRIN YÜZÜNÜZE SÜRÜN VE…. SONUCUNA İNANAMAYACAKSINIZ
Patetes kızartması, patates salatası, patates cipsleri…Patatesleri mutfakta kullanmanın yüzlerce yolu var; ama hiç günlük cilt bakımınıza dahil etmeyi düşündünüz mü? Cevabınız hayırsa bu yazıdan sonra mutlaka denemelisiniz.
Her ne kadar diyetlerde fazla önerilmese de, patatesin sağlığa oldukça faydası var. Patates suyu kanser tedavisi için bile kullanılmaktadır. Patates, vücudunuzu dinç ve güçlü tutup size sağlık verdiği gibi cildinize de oldukça iyi gelecek bir besindir.
Vitamin A, Vitamin B, Vitamin C, fosfor, potasyum, karbonhidrat, kalsiyum ve magnezyum açısından oldukça zengin olan patates, aynı zamanda antioksidan olma özelliği gösteren bir besindir. Patates suyu içmek bağışıklık sisteminizi güçlendirerek vücudunuzdan zararlı toksinlerin atılmasını sağlayacak böylece cildiniz daha sağlıklı bir görünüm elde edecek.Bunların yanı sıra patates istenmeyen selülitlerle baş etmede de oldukça iyi bir araç! Selülitli bölgeye patates suyu ile kompres yapıp masaj uygulayın. Bu işlemi düzenli yaptıktan sonra işe yaradığını göreceksiniz.






Patatesin Cilde Güzellik Veren 8 Faydası Kırışıklıklar: Patates suyunu her gün nazikçe bir pamuk ile cildinize sürün. Bu işlem lekelerin ve kırışıklıkların azalmasını sağlar, cildinize genç bir görünüm kazandırır.Güneş Yanığı: Soğutulmuş patates suyunu güneş yanığı olan yere uygulayın. Patates suyu yanık bölgedeki acıyı azaltır, sızlamayı yatıştırır ve ferahlama hissi verir.Cilt Lekeleri: Eğer problemli bir cildiniz ve cilt lekeleriniz varsa, her gün makul miktarda soğuk patates suyunu pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın.Cildinize parlaklık ve yumuşaklık kazandıran bu yöntemi günlük bakımınıza ekleyebilirsiniz.

                             

Göz Çevresindeki Koyu Halkalar: Her gece yatmadan önce pamuğu patates suyuna batırın ve gözlerinizin üzerine koyun. 1 hafta içinde gözlerinizin etrafındaki koyu halkalara elveda diyebilirsiniz.Şiş Gözler ve Yorgun Cilt: Pamuğu bir süre patates suyunda beklettikten sonra gözlerinizi ovalayın ve aynı şekilde yüzünüze sürün. Kuru Ciltle Savaş: Kremler ve losyonlar cilt kuruluğuna karşı ne yazık ki tam anlamıyla yeterli olamıyor. Patates suyunu cildinize uygulamak çok faydalı tabi; ancak bunun yanında her gün 1 bardak patates suyu içmenizde de oldukça fayda var.
Cilt Tonunu Açma: Daha düzgün ve eşit bir cilt görünümüne sahip olmak isteyenler için cilt tonunu açan yöntemler oldukça faydalıdır. Patates ise cilt tonunu bir kaç ton açmaya yarayan en faydalı besinlerden birisi.
Patates suyu piyasadaki bazı kremlerde olduğu gibi kimyasal katkılar içermiyor. Bu anlamda tam anlamıyla doğal bir ton açıcı. Patates suyuna bir miktar limon suyu ekleyin ve cildinizdeki koyu bölgelere uygulayın. Bu yönteme alternatif olarak patates suyunu salatalık suyu ile de karıştırıp da uygulayabilirsiniz.
Kaynak:https://www.bayancix.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar