Başını Yastığa Koyduğu Gibi Uyuyanların Sırrı Buymuş - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

25 Kasım 2019 Pazartesi

Başını Yastığa Koyduğu Gibi Uyuyanların Sırrı Buymuş

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Başını Yastığa Koyduğu Gibi Uyuyanların Sırrı Buymuş
Uyuya kalmak için her şeyi denediyseniz ve yatmadan önce telefonunuza veya tabletinize bile bakmıyorsanız ve yinede uyuyamıyorsanız, başka ne yapabilirsiniz? “4-7-8 Nefes” diye bir tekniği sizlere öğretmekten memnuniyet duyacağız.
Bu teknik kusursuz bir şekilde çalışıyor ve umarız sizlerin de çabucak uykuya dalmanıza yardımcı olur! Bu nefes alma şeklinin beyinde kalp atışlarını düşüren ve insanların anında uykuya dalmalarını sağlayan kimyasal bir etkisi vardır. İlk denemede işe yarayacaktır. Bu teknik Asya’da yüzyıllar boyunca uygulandı, ancak Batı’da hiç popüler olmadı. Bununla birlikte, bu yöntemin en büyük savunucularından biri Harvard tarafından eğitilmiş araştırmacı Dr. Andrew Weil’dir. Metod üzerine yaptığı araştırmada , Dr. Weil, stresli ve / veya gergin insanların düzgün nefes almadıklarını belirtiyor. Aslında, oldukça sığ nefes alıyorlar ve bazen farkında olmadan nefeslerini bile tutuyorlar. Gelelim Muhteşem Tekniğin Uygulanmasına





Aslında oldukça basit. Önce nefesinizi tamamen boşaltın, Dört saniye boyunca sessizce burnunuzdan nefes alın, nefesinizi yedi saniye tutun sonra ağzından sekiz saniye sayarak nefesinizi verin. Hepsi bu kadar. Ardından, üç kez daha tekrarlayın.
Dört saniye teneffüs edilmesi beyninizi daha fazla oksijen almaya zorlar. Nefesini yedi saniye boyunca tutmak, oksijenin vücuda girmesini sağlar ve kan akışını etkiler. Sekiz saniye boyunca teneffüs edilmesi akciğerlerden karbondioksitin dışarı atılmasını sağlar. Bu teknik kalp atış hızınızı etkili bir şekilde düşürür ve kan dolaşımınızdaki oksijeni artırır. Sakinleştirici etkisinin bir parçası olan, kendinizi biraz daha enerjik hissettirebilir. Andrew Weil’e göre, insanlar bu tekniği günde iki kez uygulamalıdır. Lütfen bu tekniği daha hızlı uyuya kalmak isteyen tanıdıklarınızla paylaşın!
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar