Bedeninizi Su Toplamasından Kurtaracak Gıda Ve Meşrubatlar - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Kasım 2019 Cumartesi

Bedeninizi Su Toplamasından Kurtaracak Gıda Ve Meşrubatlar

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bedeninizi Su Toplamasından Kurtaracak Gıda Ve Meşrubatlar
Ayrıca ödem olarak da öğrenilen su yakalama, beden içinde fazla akışkan biriktiğinde ortaya çıkar. Ellerde, ayaklarda, ayak bileklerinde ve bacaklarda şişmeye neden olabilir. Bayanlar ayrıca gebelik yarıyılında veya aylık periyotlarından evvel su yakalama yaşayabilirler. Bunun olmasının birkaç sebebi vardır, ancak çoğu ciddi değildir. Şişliğin hafif olduğu ve altta uyuyan ciddi sıhhat şartları olmadığından emin olduğunuz Bright Side, alttaki 10 maddeyi perhizinize dahil etmenizi önerir ki bu da natürel bir diüretik misyonu görür ve su yakalanmasından kurtulmanıza takviyeci olur.
Havuçlar bedende detoksifikasyonu basitleştiren antioksidanlar ve vitaminler açısından zengindir. Onun sayesinde potasyum içeriği, havuç da kolesterol ve kan şekeri seviyelerini gözetmeye takviyeci olur. Tarçın Tarçın, iştahı hakimiyet etmede takviyeci olan krom kapsar. Tarçın ayrıca bağışıklıklarımızı çoğaldırmaya takviyeci olur ve büyük bir detoks maddesidir. Kuşkonmaz Kuşkonmazdaki yüksek potasyum içeriği, afaki su yakalanmasını önlemeye takviyeci olur. Yeşil çay





Yeşil çay natürel bir diüretiktir . Araştırmalar kumpaslı olarak yeşil çay içmenin beden yağını% 19 oranında eksiltebildiğini göstermiştir. Karahindiba Karahindiba ananesel olarak natürel bir diüretik olarak kullanılmıştır . Avrupa’da, karahindiba özütü bir hayli tıbbi vaziyeti rehabilitasyon etmek için kullanılır ve su yakalanmasını eksiltmek için Alman Komiteyi E tarafından onaylanır.
Karpuzlar% 92 sudan oluşur ve diüretik özelliklere sahip muhtelif mineral ve vitaminlerle beraber gelir. Kereviz Kereviz, idrar formunda istenmeyen tüm suları dışarı atmak suretiyle bedenin arınılmasına takviyeci olan kumarin denilen bir bileşik kapsar . Ayrıca sindirim ile takviyeci olur ve yüksek tansiyonu önler. Zencefil Zencefil en tesirli diüretik besinlerden biri olarak kabul edilir. Bu takviyeci olur sindirim ve bedenin tüm hasarlı zehirli maddeleri net takviyeci oluyor.



Salatalık, su içeriğinde yüksektir ve ürik asidi böbreklerden arınmada takviyeci olan yiyecekler kapsar. Aynı zamanda su yakalanmasından kurtulmaya takviyeci olan kafeik asit kapsarlar . Salatalık da kaloriler düşük olduğundan, onlar kilo vermeye çalışanlar için iyi bir atıştırma seçeneği.
Kızılcıklar antioksidanlar ve C vitamini açısından zengindir ve bedendeki tüm fazla suyu arınmaya takviyeci olurlar. Ayrıca bedenin hücrelerini, metabolizma sürecinde bedeniniz tarafından üretilen zehirli maddeler ve özgür radikallerin neden olduğu zarardan korurlar.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar