Dayanılmaz Diz Sızılarına Şifa Olan Yegane Tarif - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Kasım 2019 Salı

Dayanılmaz Diz Sızılarına Şifa Olan Yegane Tarif

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Dayanılmaz Diz Sızılarına Şifa Olan Yegane Tarif
Dizin hareket etmesini sağlayan noktalarında bulunan tendon ve bağlar beden yapısının kritik yapı taşlarındandır. Adale ve kemikleri birbirine bağlayarak eklem işlevlerinin muntazamca çalışmasını sağlarlar.
Tendon için yulaf ezmesi, ananas ve tarçınlı tanım
Malzemeler;
1 bardak yulaf kepeği,
250 ml su,
1 bardak ananas suyu,
1 bardak portakal suyu,
2 yemek kaşığı bal 40 gram,
1 çay kaşığı öğütülmüş tarçın 7 gram,
2 yemek kaşığı badem kırığı 40 gram
Hazırlanışı
Her sabah kahvaltıda bir bardak içmelisiniz. Dizdeki tendon ve bağları beslerken aynı zamanda sızı ve irine karşı da çaba eder.





Suyu kaynatarak işe başlayın ve ardından kaynayan suya yulaf kepeklerini ilave edin. Usulca karıştırarak pişirin. Piştikten sonra ananas suyu, portakal suyu, bal, tarçın, badem ve yulafı bir blendıra koyun. İçindeki malzemeler iyice ayrılınıp birbirine karışana kadar blendırı çalıştırın.
Limon ve ısırgan otlu tanım
Malzemeler
80 gram ısırgan otu,
1 limonun suyu,
1 litre su
Hazırlaması oldukça basit bir tariftir.
Bu ısırgan otlu karışımı haftada üç kere içebilirsiniz. Tek yapmanız gereken gün süresince içebileceğiniz çayınızı bir litre suyla hazırlamak. Isırgan otu, bedendeki tendon ve bağları kuvvetlendirmek için şahane olan silis, magnezyum, potasyum ve klorofil istikametinden çok zengindir. Peki bu basit tasviri nasıl hazırlayacaksınız?



Öncelikle bir litre suyu kaynatın. Ardından ısırgan otunu ilave edin. Taze veya kurutulmuş olmasının ehemmiyeti yoktur. Ardından karışımı 15 dakika demlenmeye vazgeçin.
Hazırladığınız karışımı sırça bir şişeye süzün. Kapağını kapatın ve bir saat öylece vazgeçin. Bu zaman geçtikten sonra oda sıcaklığındaki çayınızdan ilk kadehi içebilirsiniz. Fakat bundan sonra çayınızı tekerrür ocağa koyun. Birkaç damla limon ve iki yemek kaşığı bal ilave edin.
Çok eforlu bir aroma elde edeceksiniz; ancak ilave ettiğiniz natürel tatlandırıcıyla tadı daha iyi olacak. Isırgan otu ve limonla hazırladığınız bu çayı haftada üç defa içmeyi unutmayın. Diz sıhhatinizin nasıl çoğaldığını fark edeceksiniz.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar