Günlük Vitamin Gereksiniminin Hepsini Karşılayan Tek Yiyecek - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

22 Kasım 2019 Cuma

Günlük Vitamin Gereksiniminin Hepsini Karşılayan Tek Yiyecek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Vitamin Gereksiniminin Hepsini Karşılayan Tek Yiyecek
Günlük vitamin ihtiyacının tamamını karşılıyor, 1 tane yiyin vitamin eksikliğinden eser kalmasın.
Hem vitamin hem de mineral ambarı. Sıhhatimiz üzerinden verimleri saymakla bitmiyor. Domatese benzeyen görüntüsüyle dikkat çekiyor.
Vitamin Ve Mineral Açısından Çokça Zengin
Cennet hurmasının ana vatanı Çin ve Japonya’dır. Ülkemizde ise yoğun olarak Karadeniz bölgesinde yetişiyor. Karadeniz’in yanı sıra Hatay ve Adana’da da imali yapılıyor. Cennet hurması vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin bir yiyecek. İçeriğinde A, C, B1, B2 ve B3 vitaminleri, karbonhidrat, fosfor, protein, kalsiyum, demir, sodyum, selüloz, potasyum ve magnezyum barındırıyor.
Cennet Hurmasının Verimleri
Cennet hurması, mide meselelerine iyi geliyor. Özellikle gastrit meseleyi olanlara öneri ediliyor. Bütün bir bağışıklık kuvvetlendirici olarak anılıyor. Bedeni özellikle kış aylarında yaşanan grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklardan gözetiyor. Mikroplarla savaşıyor.





Yüksek Tansiyon Meseleyi Yaşayanlar İçin Biçilmiş
Cennet hurması yüksek bir antioksidan kaynağıdır. Bu özelliği sıhhatine de bereket sağlıyor. Yaşlılığa bağlı olarak alana gelen göz hastalıklarına karşı koyuyor. Yüksek tansiyon meseleyi yaşayanlar için de birebir. Cennet hurmasının tansiyonu ve kolesterolü düşürme özelliği bulunuyor.
Yüksek Bir Lif Kaynağı



Kansızlık rehabilitasyonunda kullanılıyor. Cennet hurması, bağırsak iltihaplanmalarını rehabilitasyon ediyor. Kumpaslı kullanıldığında ishali gideriyor. Yüksek bir lif kaynağı olan cennet hurmasının 100 gramında 3,6 oranında lif bulunuyor. Meyve, yüksek lif içeriği sayesinde kilo verme sürecini de basitleştiriyor.
Cennet hurması, ehemmiyetli bir C vitamini ambarıdır. 100 gram cennet hurması, günlük C vitamini gereksiniminin takribî % 13’lük kısmını karşılıyor.
Kaynak : https://www.bitkilog.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar