Mideden Helicobacter Pylori Bakterilerini Ortadan Kaldırmanın Doğal Yöntemi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Kasım 2019 Cuma

Mideden Helicobacter Pylori Bakterilerini Ortadan Kaldırmanın Doğal Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Mideden Helicobacter Pylori Bakterilerini Ortadan Kaldırmanın Doğal Yöntemi
Sindirim süreci vücudumuzun besinleri besinlerden emdiği ve organ ve dokulara dağıttığı ve bağırsaklarımızda önemli bir rol oynayan bazı oldukça yararlı bakteriler tarafından desteklendiği bir işlemdir. Ancak, bu tür bakteriler zararlı bakteri türleri tarafından kolayca boğulabilir ve tahrip olabilir, bu da sindirim ve sayısız hastalık ve durumun gelişmesine neden olur.
Yıllar önce, doktorlar midedeki sindirim sularının asitliğinin her türlü bakteri tahrip edebileceğini düşünüyorlardı, ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar H. Pylori gibi bakterilerin asitlerden kurtulabildiğini ve hala yaşayabildiğini ve dünya nüfusunun yarısının yaşadığını göstermiştir. Bununla. Birçok insan bunun farkında olmasa da, H. Pylori hemen hemen herkesin midesinde bulunur ve oldukça uyuyan olmasına rağmen, oldukça yıkıcı olabilir.
H. Pylori, intestinal sisteme kendini koyma ve çevreye uyum sağlama gücüne sahiptir. Aynı zamanda antibiyotik direnci de geliştirebilir ve sonra yavaşça mukozal astarı parçalayarak faydalı bakterileri yok eder. Bununla beraber, çok sayıda küçük ve hayati tehlike oluşturan hastalıklar ve koşullar için kapıyı açar.





Genel olarak konuşursak, H. Pylori enfeksiyonunun en sık görülen semptomları midede yüksek asit, mide bulantısı, kusma, şişkinlik, karın ağrısı ve bazı yiyeceklere duyarlılıktır. Genellikle antibiyotik ile tedavi edilse de, antibiyotik direnci nedeniyle bakteriyle doğal olarak savaşmak daha iyidir. Bu makalede, H. Pylori ile etkili bir şekilde savaşacak ve onunla ilgili herhangi bir problemi tedavi edecek basit bir içeceğin tarifini görebilirsiniz.
İşte nasıl hazırlanacağını takip ediyor:
malzemeler
250 ml. kaynamış su
1 brokoli
Bir tutam deniz tuzu
Hazırlık
Öncelikle brokoliyi doğrayın, ardından suyu bir tencereye kaynatın, sonra çiçeği ve tuzu ekleyin ve her şeyi bir karıştırıcıda karıştırın. Karışımı her sabah aç karnına bir ay boyunca tüketin ve daha iyi hissetmeniz gerekir. H. Pylori’nin kolonilerini kesinlikle yok edecek ve onunla ilişkili sorunları ortadan kaldıracaktır.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar