Tıkanmış Damarları Açan Tarif - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

3 Kasım 2019 Pazar

Tıkanmış Damarları Açan Tarif

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Tıkanmış Damarları Açan Tarif
Bilindiği gibi damarlar vücudumuzun otoyollarıdır. Bu yüzden herhangi bir tıkanıklık tüm dolaşım sistemimizi etkiler ve bazı problemlere yol açabilir. Özellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan damar tıkanıklığı kalp krizine kadar götüren bir rahatsızlıktır.
Bazen fark etmeden tükettiğimiz zararlı maddeler veya kötü alışkanlıklarımız ne yazık ki damarların zamanla tıkanmasına ve kan akışının yavaşlamasına neden olur. Şunu belirtmekte de fayda görüyoruz: Maalesef damar tıkanıklığını giderici bir tıbbi ilaç da bulunmuyor.
Yeterince su tüketmiyorsanız ve aktif bir yaşantınız yoksa, sigara gibi kötü bir alışkanlığınız var ise kanınız da normalinden farklı olarak koyulaşabilir ve bu durum çeşitli problemlere neden olur. Biraz sonra vereceğimiz tarif sayesinde siz de kolaylıkla damarlarınızı temizleyebilir ve sağlıklı yaşamınıza devam edebilirsiniz.





Gerekli Malzemeler
7 veya 8 diş sarımsak
Bir parça zencefil
3 litre su
7 veya 8 adet limon
Tarifin Hazırlanışı



Limon haricindeki tüm malzemeleri hafif koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırıcı yardımıyla karıştırın. Limonları güzelce dilimleyin. Karışımı bir tencereye alın ve karıştırarak kaynatın. Karışımı şişeleyip yemeklerden iki saat önce tüketin. Tesirini artırması adına egzersiz yapmaya da başlayın. Sonucuna kendiniz de şaşıracaksınız.
Kaynak : https://www.lokmanca.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar