Gece boyunca bacağa giren kramplara doğal çözümler! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Aralık 2019 Perşembe

Gece boyunca bacağa giren kramplara doğal çözümler!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Gece boyunca bacağa giren kramplara doğal çözümler!
Bacak spazmları, özellikle gecenin ortasında, son derece normaldir ve ayaklarda, baldırlarda ve uylukta işkenceye ve dinlenmeyi ve genel refahı engelleyen rahatsızlıklara yol açarlar.
Bacak sorunlarının temel itici gücü gün ortasında aktivite yokluğunu, kurumayı ve bacaklardaki zayıf kan akışını içerir. Birkaç dakikadan birkaç dakikaya kadar sürebilir ve en ciddi durumlarda, birkaç güne kadar bile sürebilirler.
Ancak, bazı temel tuzakların yardımı ile azaltılabilir ve tedavi edilebilir. Öncelikli olarak, bu mineralde yüksek oranda bulunan yoğurtlar, örneğin yoğurt, hurma, muz, koyu yeşiller, sebzeler, kabak çekirdeği ve loş çikolata gibi etkenleri kullanarak magnezyum girişini oluşturmalısınız.
Bunlar En Yararlı 15 Gıda:
Muz
Yunan yoğurt
Mantarlar
Kakao
Domates
Kinoa
Elma sirkesi
Kabak Çekirdeği
Tarih
Sardalya ve Somon
Fındık



Okyanus tuzu
Yeşil Yapraklı Sebzeler
Şeker kamışı
Avokado
Her durumda, beraberindeki magnezyum yağı da olağanüstü yardımcı olabilir. Uyku zamanında bacaklarına sürtünmeli ve gece boyunca hareket etmek için onu terk etmelisiniz.
Bunu ayarlamak için araçlar:
1/2 cam magnezyum klorür damlası
1/2 cam rafine su
Kuralları:
Suyu ısıtın ve karıştırırken damlacıkları ekleyin. Bozuldukları zaman, onları sıcaktan uzaklaştırın ve soğumalarını sağlayın. Bu noktada yağı bir sıçrama şişesine dökün.
kullanın:
Uyku zamanında her bacağınıza 5-10 duş sıçramanız gerekir.
Buna rağmen aşağıdaki ipuçlarını da önereceğiz:
Uzanıyor mu
Uzatma, kan dolaşımını desteklediği için bacak spazmlarından kaçınır ve bu şekilde oksijenin ve hücrelerin takviyesinin taşınmasına yardımcı olur. En az zorlu yol, bir kenarla ve çarpma noktası yerdeyken bir tomar ayağı durmasıdır.
Ardından, ağırlığı kenardan hareket ettirin, 2 saniye bekleyin ve 10 dinlenin. Her bacakla 6-8 tekrarlama yapın. Bu çizgiler boyunca buzağıları gevşeteceksiniz.
Daha D Vitamini



Bu besin, elektrolit olan ve vücut sıvılarını eşitleyen kalsiyumun asimilasyonu için kritiktir. Bu besinin vücuttaki boyutlarını desteklemek için en ideal yaklaşım, tıpkı balık ve mantarların kullanımı gibi güneşe sunumdur.
Elektrolitlerde Gariplik
Vücudun uygun şekilde nemlenmesi sorunları önler. Bu işe yaramazsa, elektrolitler vücutta dengesiz olabilir ve beraberindeki içecek inanılmaz derecede kazançlı olacaktır:
Elektrolit İçecek Tarifi:
Bir çay kaşığı kaynatılmış tuz, 1 litre su, 6 çay kaşığı şeker karıştırmalısınız. Şekeri nektar ile ikame edebilirsiniz ve bu durumda tuzu 1/2 oranında azaltın. iki limon ve limon sıkarak, bu ferahlığı günden güne içelim.
Bacak kramplarından muzdarip olma ihtimaliniz üzerine:
kan dolaşımını iyileştirmek için mümkün olduğunda orta hızda dolaşın
kavşaklarda kavisli gelişmelerle mağaraları yoğurmak
sıkma bacağını genişletin ve alt bacakları bükün, parmakları yukarı ve dizlere doğru çevirin ve ardından ayakları çekin ve gerin.
Kaynak : https://fikirkadini.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar