Karaciğerin toksin dolu olduğunu gösteren 6 işaret! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Aralık 2019 Perşembe

Karaciğerin toksin dolu olduğunu gösteren 6 işaret!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Karaciğerin toksin dolu olduğunu gösteren 6 işaret!
Karaciğer hakkında her konuştuğumda, organizmanın içindeki toksinleri ve atıkları düzenleyen hayati bir organ olduğunu söylüyorum. Karaciğer için değilse, toksinler vücudunuzu ele geçirecek ve hastalanmaya başlayacaksınız.
Toksinleri israfa dönüştürdüğü ve vücudunuzu güvenle kaka veya idrar yoluyla atmasını sağlayan sonlandırıcı olarak adlandırın. Sert ve kirli bir işe benziyor, ancak bazı organların bunu yapması gerekiyor.
Bu yüzden işi kolaylaştırmak için elinizde herhangi bir şey yapmanız önemlidir. Bu şekilde sağlıklı tutacaksınız ve daha az işe yarayacaksınız. Unutma, asla geç değildir. Gözlerini açmak ve kendinizi hemen şimdi başlatmak hile yapacak.
Eğer şimdi başlamak istemiyorsan, sorun değil. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz, ancak aşağıda göreceğiniz uyarı işaretlerine dikkat etmeniz gerekir. Bunlardan en az birini hissediyorsanız, sağlığınızı elinize almanız ve bakıma başlamanızın zamanı geldi.
Hazır ya da değil, işte geliyorlar:
İşaret 1: Açıklanamayan Ağırlık Kazanımı



Karaciğeriniz zarar gördüğünde ve her gün saldıran milyonlarca toksinle mücadele etmek için mücadele ettiğinde, spor salonunda kalori azaltma ve fazla mesai hile yapmaz. Vücudunuz filtrelenmemiş toksinleri yağ hücrelerinde depolamaya alışmıştır, bu şu anda hissettiğiniz şeyin bir başka nedenidir. Karaciğeriniz yağdan geçmekten sorumludur. Başka bir şeyle meşgul ettiğinde, yavaşça yağ hücrelerini kendi başına savaşmak için bırakarak koşmaya başlar. Sahip oldukları tek savaş hamlesi, yağ emmek ve sizi daha büyük yapmaktır.Devamı: Hindistan Cevizi Yağı Kullanarak Kırışıklıklardan Kurtulma
İşaret 2: Alerjiler
Karaciğer her şeyin doğru olmadığını hissettiğinde antikorlar yaratır. Bu antikorlar alerjenlere saldırmak ve onları uzaklaştırmak için harika bir iş çıkarıyor. Ne yazık ki, karaciğer yavaş çalışıyorsa işini yapamaz. Bu alerjenleri vücudunuzda geliştirmek üzere bırakarak başka bir şey yapmak çok meşgul. Bunun üzerine beyniniz düzenli olarak karaciğerinize vücudunuza bu alerjenlerden zarar gördüğünün sinyallerini göndererek çalışır. Bu alerjenleri uzaklaştırmak için işaretler, ancak karaciğer işi bitiremez. Çok fazla histamin birikmesi de bir sorun haline geliyor. Baş dönmesi ve kaşıntı, baş ağrısı ve çirkinlik gibi alerji semptomlarını hissetmeye başladığınız yer burasıdır.
İşaret 3: Kronik Yorgunluk
Edward Grubuna göre, kronik yorgunluk, karaciğer toksisitesi söz konusu olduğunda en yaygın semptomu temsil ediyor. Toksinler, kaslarınızın metabolizmasını, ağrıya, yorgunluğa ve farklı ağrılara neden olan büyük bir rol oynar. David Buscher, toksinlerin birikmesi geri gelip tüm bağışıklık sistemini geri aldığında tüm yorulma sürecinin çok daha kötüye gittiğini bildirmektedir.Devamı: SİZ



BLOATED. BURADA 11 NEDEN VE TÜM DÜZELTMEK İÇİN NASIL Kanıtlanmış
İşaret 4: Aşırı Terleme ve Vücut Kokusu
Karaciğer bir araba ile karşılaştırılabilir. Bir süre dinlenmeden aracı çok uzun süre kullandığınızda, sıcaklık ölçerin yükseldiğini fark edebilirsiniz. Aynı şey. Karaciğer fazla çalıştığında ısınır. Biliyor musun bilmiyorum ama karaciğer oldukça büyük bir organ. Sıcak olduğunda, tüm vücut ısınır. Aşırı terleme ile kendini soğutabilir. Ve hepimiz terlemenin vücut kokusuna neden olabileceğini biliyoruz.
İşaret 5: Akne
Vücudunuzdaki toksinler, vücudunuzdaki inatçı sivilce yoluyla canlı olan hormonal dengesizliklere neden olabilir.
İşaret 6: Kötü Nefes
Frank Lipman, eğer ağız kokusu tekrar gelmeye devam ederse, bunun bir karaciğer fonksiyon bozukluğu işareti olabileceğini söylüyor. Bu semptomların bazılarını hissediyor musunuz? – Doktorunuzu ziyaret etmeniz ve sebep hakkında konuşmanız çok önemlidir. Karaciğeri kontrol edin ve normal çalışıp çalışmadığını veya biraz paslandığını kontrol edin. Size nasıl güçlü bir karaciğer inşa etmeyi ve sürdürmeyi öğretecek bu videoyu izlemeye devam edin.Devamı: Nasıl Sadece 1 Hammadde ile Gözeneklerin Kaybolması
Toksik bir Karaciğer Detoksifikasyonuna İhtiyaç Duyar
Olumsuz duygularla sürekli olarak kendinizi yorgun hissediyor ya da aşırı yüklenmiş hissediyorsanız, bir tür karaciğer fonksiyon bozukluğu yaşayabilirsiniz ve basit bir temizlikten faydalanabilirsiniz.
Daha önce de söylediğim gibi, kronik yorgunluk, halsizlik ve sindirim bozukluğu gibi genel, spesifik olmayan sorunların derhal karaciğer fonksiyon bozukluğunun sonucu olduğu varsayılmamalıdır. Olabilir ya da olmayabilir. Çoğu zaman, çoğu insan için, kendilerini en iyi hissetmekten daha az hissetmelerine neden olanı belirlemek, işleri tersine çevirmenin ilk adımını zorlaştırır.
Vücut yükü ilginç bir konudur çünkü farklı insanları farklı şekillerde etkiler. Eğer “sağlıksız” olarak düşündüğünüz şeyleri “düzenli” olarak yaşıyorsanız, bir şey yanlış; Gerçek şu ki, toksinlerin aşırı yüklenmesi suçlanıyor. Karaciğer toksisitesinin suçlu olduğunu düşünüyorsanız, tamamen doğal bir karaciğer temizliğine katılmanız önerilir.
Bunu tüm arkadaşlarınla ​​paylaşmayı unutma. Her şeyin karaciğerinde uygun olup olmadığını kontrol etmeleri ve görmeleri gerekir.
Kaynak : https://fikirkadini.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar