Kadınlar mı Eşlerinin Telefonunu Daha Çok Kontrol Eder Yoksa Erkekler mi Cevabı Sizi Şaşırtacak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Kadınlar mı Eşlerinin Telefonunu Daha Çok Kontrol Eder Yoksa Erkekler mi Cevabı Sizi Şaşırtacak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kadınlar mı Eşlerinin Telefonunu Daha Çok Kontrol Eder Yoksa Erkekler mi Cevabı Sizi Şaşırtacak
İnsan zihni sonsuz ve keşfedilmemiş bir sır mezarlığıdır. Kendini o kadar derin tanımıyorsun, ama eşini biliyorsun. Neyse ki, psikolog kendimizi en gizli bölümlerinden bazılarını ortaya çıkarmak için bir dizi desen geliştirdi.Tüm ilişkilerin iniş ve çıkışları vardır ve tüm ortakların kendi aralarında şüpheleri vardır. Yine de, yapılan araştırmalar,   % 62 erkek ve % 34’ünün kadınların gizlice eşlerinin telefonlarına baktığını göstermektedir. Eşlerinin sosyal yaşamlarını telefonlarda ara sıra takip etmenin sebepleri basit kıskançlıktan çok daha psikolojik…
1. Güven sorunları
Söyledikleri gibi, deneyimler bir kişiyi şekillendirir ve eşiniz geçmiş ilişkilerde aldatma ve yalan söylemeyle ilgili problemler yaşadığı açıktır. Yanlış veya yanlış bir şey yapmıyor olsanız da, partneriniz geçmiş ilişkilerin ona attığı davranış biçimini değiştiremez. O biraz paranoyak ve bunu dört gözle tartışmanız gerekir. Eşinize niyetlerinizi bildirin.





2. ilişkinizden memnun değil
Sağlıklı ve güçlü bir ilişki, güven ve karşılıklı verme ve paylaşmaya dayanır. Bir sorun olursa, güçlü ortaklar bunun hakkında konuşur. Ancak, eğer biriniz eşinizin telefonunu arama dürtüsünü hissediyorsa, açıkça, bir şeyler yanlış ve bir sebep arıyorlar, çünkü her şeyin söylenmediğini ve net olmadığını düşünebilirler. Yaşamda farklı bakış açılarına sahip olmak, çevredeki bazı insanlar hakkında şüpheler ve diğer tereddütler bunun nedeni olabilir.
3. Düşük özgüven
İlişkiniz mükemmel olsa da, ikiniz de her şeyi doğru yapıyorsunuzdur, eşinizin düşük benlik saygısı ile mücadelesi, sahip olduğunuz güzel şeyi kendi kendine sabote etmesinin nedeni olabilir. Eşiniz düşük özgüvenle mücadele ettikleri gerçeğinin farkında bile değil ve sizin için yeterli ya da yeterince iyi olmadıklarını düşünüyor. Birini onlardan daha iyi hak ettiğine bile inanabilirler.



4. Sağlıklı sınırlarla ilgili sorunlar
Kendinize sınırlar koyarsanız, ekmek yapmazsanız, tatlıları kesin… öyleyse, bir ilişkinin işe yaraması için aynı şeyin olması gerekir. Bir ailede bile, kan akrabalarında, sınırlar belirlenir! Ancak, eşiniz telefonunuzu veya PC’nizi sık sık dinliyorsa, sınırlarla ilgili bir problemi olabilir.
Tabii ki, bu ilişkilerin çoğu ortaklar arasında bir ilişkide paylaşılıyor, ancak arkadaşlar arasında sır olarak kalması gereken bazı şeyler var. Siz veya arkadaşlarınız ortaya çıkarlarsa rahatsız olabilir. Bu kişisel güven kırılması ve düşüncelerinizin ihlalidir.
5. Açık görüşmelerden korkan
Eşiniz sizi gerçekten sevebilir ve aynı fikirde olmadığınız bir konu hakkında açıkça konuşması durumunda sizi kaybetmekten korkabilir. Telefonunuzu kepçelemesinin başka bir nedeni – konuyla ilgili daha fazla bilgi toplamak için.
6. Dikkat edilmesi gereken
Sürekli ilgimizi kesen birçok iş ve elektronik cihazla olan ilişkilerde samimiyeti yanlış kullanmak ve kesmek çok kolaydır.
Son zamanlarda gerçekten sosyal bir hayatınız oldu, sürekli dışarı çıkıyor, arkadaşlarla takılıyor, film izliyor ve tiyatro izliyor, ilişkinizi unuttum ve gerçekten konuşmamış ve kendinize dikkat etmemiş olabilirsiniz. Bu, eşinizi rahatsız edebilir ve sadece dikkat veya ona vermemeniz için bir neden arıyor.
7. Eşiniz sizi aldatmayı düşünüyor olabilir.
Ne dediklerini biliyorsun, “Ben düşündüğün gibi değilim, sen düşündüğün gibisin”. Bu da tam olarak mesele bu. Eşiniz telefonunuzda bazı gizli konuşmalar veya şüpheli insanlar arıyorsa, bunun aynısını yapmayı veya düşünmeyi düşündüğü için olabilir. Alışılmadık davranışı, kendilerini yansıtan bir tezahürdür.
8. Ciddi bir ilişki için hazır değil
Son fakat en az değil, göz kamaştırmanın en korkunç nedeni  belirsizliğin sizinle zaman geçirip ilişkinize kendini adamasıdır. Buradaki ortak sorun elbette olgunlaşmamış.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar