Limon Evinizde Hayat Kurtarır Nedenine Çok Şaşıracaksınız - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Limon Evinizde Hayat Kurtarır Nedenine Çok Şaşıracaksınız

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Limon Evinizde Hayat Kurtarır Nedenine Çok Şaşıracaksınız
Negatif ve pozitif enerji var ve inanmayı reddettiğimiz kadar, hayatlarımızı önemli ölçüde etkileyebilirler. Manevi dünyaya, paranormal görünümlere ve benzeri şeylere inanmasanız bile, negatif veya pozitif enerjinin sağlığımıza, ruh halinize ve iyiliğimize olan etkisi inkar edilemez. Bugünün makalesinde, bu enerjinin, özellikle de etrafınızdaki kötü hislerin yaşamınızı nasıl etkileyebileceği ve onları nasıl ortadan kaldıracağınız ve etkilerini önleyebileceği konusuna odaklanmak istiyoruz.
Hepimiz limon kullandık ve bu tropik meyvenin ne kadar faydalı olduğunu biliyoruz. En inatçı hastalıkları ve koşulları bile yenmemize yardımcı olabilecek temel vitamin ve mineraller bakımından zengindir. Fakat limonların negatif enerjiden korunmanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?
Budist rahipler ve Feng Shui uygulayıcıları, eski zamanlardan beri kötü ruhları ve negatif enerjiyi uzak tutmak ve barışçıl, pozitif bir yaşam sürdürmek için eski zamanlardan beri limon kullanıyorlar.



Nasıl? Evinizden negatif enerjiyi almak için de kullanabileceğiniz basit bir numara sayesinde.
Limonlar, birçok insanın yaşamını değiştirmesine ve fiziksel ve zihinsel refah kazanmasına yardımcı oldu ve bu makalede nasıl yapılacağını size göstereceğiz. Aşağıda, bunu yapabileceğiniz bir kaç yol bulacaksınız ve yapmanız gereken tek şey ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek.
Limon + Tuz
Bir adet taze limon alın ve 4 dilime bölün. Her dilimin içine taneli tuz koyun ve tuzun limonun içinde kaldığından emin olarak tekrar koyun. Evinizin girişine koyun ve orada bırakın. Bu, negatif titreşimlerin ve enerjinin evinize girmesini ve evinize yayılmasını engellemenize yardımcı olur. Ne zaman negatif enerjili bir kişi kapınıza yaklaşırsa, limon onu emecek ve tamamen ortadan kaldıracaktır. Bu numarayı kullanmaya başladığınızda, önemli gelişmeler olduğunu fark edeceksiniz. En iyi sonuç için bu ritüeli üst üste 3 gün boyunca tekrarlamanız gerekir. Kendinizi daha pozitif, doyurucu ve mutlu hissedeceksiniz.



Limon ile seyahat
Kötü hislerin evinize girmesini engellemenin yanı sıra, limonlar da kendinizi bu olumsuz enerjiden dışarıda korumanıza yardımcı olabilir. Sadece ceket cebinize bir limon yerleştirin ve nereye giderseniz gidin yanınıza alın. Bir kez atmak ve taze bir tane almak için kurur. Limonun çabuk kurumaya başlayacağını fark edeceksiniz, çünkü gittiğimiz her yerde çok fazla negatif enerji ile karşılaşırız ve limon onu emer ve kurumasını normalden çok daha hızlı yapar.
Limon suyu
Kendinizi negatif enerjiden korumak için limon suyunu da kullanabilirsiniz. Biraz limon suyunu biraz suyla birleştirin ve aksesuarlarınızı, muskalarınızı ve mücevherlerinizi bu karışımla temizleyin. Limon suyu, eşyalarınızı kötü hislerden, olumsuz yüklerden arındırır ve sıhhatinize ulaşmanıza yardımcı olur.



Limon yaprakları
Pek çok doğal şifacı, yatmadan önce her gece limon tüketiminin infüzyondan çıkacağına, arka arkaya 7 gün boyunca, enerjinizi ve yataktaki dayanıklılığınızı artıracağınıza inanır. Deneyen herkes sonuçların harika olduğunu söylüyor.
Enerji artışı
Limonlar aşkı çekmenize, enerji vermenize, refah, huzur ve bolluğa ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birçok insan bu narenciye meyvesinin su elementinden gelen iyi bir meyve olduğuna inanır.
Yukarıda bahsettiğim her şeyden muhtemelen fark ettiğiniz gibi, limonlar yaşamınızı ruhsal olarak iyileştirmenize, olumsuz titreşimleri engellemenize ve evinizdeki negatif enerjiyi ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Hemen kullanmaya başlayın ve tüm avantajlarından yararlanın.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar