Bu Karışımı Tuvaletinizi Tertemiz Yapacak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Bu Karışımı Tuvaletinizi Tertemiz Yapacak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Karışımı Tuvaletinizi Tertemiz Yapacak
Tuvaleti temizlemekten hoşlanan kimse yok ama biri olmalı. Bazen kötü şeyler asla beklemeyeceğiniz tuvalet jantının altından çıkar. Temizlemekten alıkoyamazsınız, çünkü tuvaleti temizlemekten daha kötü bir şey varsa, tuvalete bulaşmış tuvalette oturuyor. Bu olağanüstü ev yapımı tuvalet temizleyici kötü kokulara neden olur ve kir geçmişe gider.
Malzemeler
160 g Kabartma tozu
60 ml Limon suyu
1/2 Yemek Kaşığı Sirke
1 yemek kaşığı Hidrojen peroksit (eczaneden %3)
15-20 damla kokulu yağ
İşte bu karışım nasıl yapılır:



Kabartma tozu bir kabın içine koyun ve içine limon suyunu dökün.
Ardından, hidrojen peroksit ve sirkeyi küçük ama ayrı bir kapta karıştırın. Her ikisini birleştirin, damla için kabartma tozu karışımına bırakın ve biraz karıştırın. Son olarak, karışıma hoş bir koku eklemek için tercih ettiğiniz kokulu yağ ekleyin.
Bir kaşık kullanarak yarım top şekilleri oluşturun ve kuruması için pişirme kağıdına yerleştirin. İsterseniz, hazırladığınız klozete eşit miktarda su ve sirke karışımı uygulayabilirsiniz. Bu, sekmelerin birlikte kalmasına yardımcı olacaktır, çünkü etraflarında sert bir kabuk oluşur.



Tuvalet tırnaklarının kuruması için en az 4 saat gerekir veya tercihen bir gece bekletilir. Bunları tamamen kuruduklarında tuvaletin yanına hava geçirmez bir cam kavanozda saklamanız gerekir.
Tuvalet ne zaman taze kokusundan azsa, tuvalete başka bir parça sokun.
Bu sekmeleri yapmak biraz zaman alabilir, ancak tüm bileşenlerin bulunması ucuz ve kolaydır. Tehlikeli kimyasallarla dolu düzenli tuvalet temizlik ürünlerinin, su ve çevre için daha iyidirler.
Küçük ipucu: Karışımı  sabun kalıplarına bastırıp eğlenirseniz ilginç şekiller de oluşturabilirsiniz. Bunu yapmaya karar verirseniz, bu kalıpların yalnızca bu tuvalet karışımı için kullanılması gerektiğini unutmayın, daha sonra başka bir şey için kullanılmaz.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar