Parmaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Parmaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Parmaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor
Bu çok garip bir durum, ancak küçük parmağınız sizinle ilgili bir ton bilgi verebilir. Pembe parmağınızı tahmin ederek, kimliğiniz, yetenekleriniz ve ilişkiniz hakkında aşamalı olarak keşfedebilirsiniz. küçük parmak göstermek 3 esansiyel kimlik türleri vardır. Basitçe parmağınıza bir göz atın ve parmağınızın en iyi eklemiyle ne kadar kısa ya da kısa olduğunu anlayın.



A TİPİ : DAHA FAZLASI
Pinkie parmağınızın en yüksek noktasının, yüzük parmağınızın en iyi ekleminin rahat başlangıç ​​çizgisini durdurması ihtimalini karşılarsanız, siz A türsünüz.
Bu toplantıda yeri olan kişiler, olağanüstü bir şekilde kurtarılır ve bağımsızdır. Diğer bireylere etkili bir şekilde açılmayı umursamıyorlar ve birine maruz kalma isteği de yok. Bu tür bireyler, arkadaşları ve aileleri için güvenilir bir şekilde orada olan ve buna benzer şekilde kendileri için yapmaları gerektiğini öngören mükemmel bir kimliğe sahiptir. Sevdiklerinize karşı iyi ve sıcak olmalarına rağmen, yabancılar için son derece havalı görünüyorlar.
B TİPİ: UZUN
Küçük parmağınızın, yüzük parmağınızın en iyi eklem çizgisini genişletme şansı yoksa, B tipi olursunuz.



Bu toplantıda yeri olan bireyler son derece kararlı ve son derece hassas. Tüm yıldızlı gözlere bakmaya başladıklarında, suç ortağı onların tüm dünyasıdır. Bu tür bireyler istisnai bir şekilde taahhüt edilmiştir. Onları tamamen beyninde belirledikleri şeye adamıştır. Bu nedenle etkinliklerinde, eğitimlerinde, ailelerinde veya arkadaşlarında son derece verimli olmalarının nedeni budur. Genel olarak konuşursak, sessiz ve şiddetli olmayan bir yapıya sahipler ve her şeyi zorlama altında tutuyorlar.
C TİPİ : KISA
Küçük parmağınızın en yüksek noktasının en iyi halka parmak ekleminizin çizgisini elde edememesi durumunda, C türdesiniz.
Bu toplantıda yeri olan kişiler umutlu, mutlu ve coşkulu. Afedersiniz ve asla basitçe tekrar ziyaret edemezler, temel olarak öfkeyi kavrayamayacakları gerçeği ışığında. Bu tür bireyler son derece güçlüdür. Bolluk canlılıklarının bir kısmı doğal olarak odaklanmalarını sağlayabilir. Dışarıda kabarcıklı bir dünya sergilemesine bakmaksızın, gerçek duygularını sıkı bir şekilde tutuyorlar.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar