Eski Sararmış Yataklarınızı Bu Yöntem İle Beyazlatın - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Aralık 2019 Cumartesi

Eski Sararmış Yataklarınızı Bu Yöntem İle Beyazlatın

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Eski Sararmış Yataklarınızı Bu Yöntem İle Beyazlatın
Maddi şeylerin üzücü gerçeği uzun süre dayanmazlar. Sadece bir amaca hizmet etmek için, daha sonra boşa harcanıyorlar ve yaşlanıyorlar, ve onları değiştirmenin zamanı geldi. Bununla birlikte, bazen eski şeylerinizi eski haline getirmek ve bunları yenileri kadar iyi hale getirmek için püf noktalarını kullanabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenirsiniz, artı – biraz para kazanırsınız!
Zaman geçtikçe bu beyaz yastıklar ve şilteler sararır. Neden? Vücudumuzdaki ter ve uyurken onlara sızan doğal yağlar nedeniyle. Sonra, kir ve toz ve diğer pis elementler gelir.
Kış mevsimi ve ayakkabılarını çıkardığınız, yaz aylarını sakladığınız yılın aynısıdır ve aynı şey çamaşırlar için de geçerlidir. Ancak, eski yastıkları çöpe atmadan hemen önce, ilk önce bu basit numarayı deneyin.



İhtiyacın olacak
1 su bardağı toz bulaşık deterjanı
1 su bardağı çamaşır suyu
1 su bardağı toz deterjan
1 su bardağı boraks
Tüylerin çoğu ve sentetik yastıklar güvenle yıkanabilir, bu yüzden bunu yapmadan önce yastığınızı kontrol edin. Ardından, ağartmanın basit adımları:



1. Sıcak suda bekletme
Kirli yastıkları sıcak suyla ıslatın. Seçeneği varsa çamaşır makinenizde ya da sadece küvette yapabilirsiniz. Bu ilk adım için çamaşır deterjanı, bulaşık makinesi deterjanı ve boraksa ihtiyacınız olacak. Ya bunu manuel olarak yapıyorsanız ya da kaynar suyun içine koyun ya da çamaşır makinesine koyun.
2. Makine yıkama
Suya batırdıktan sonra, çamaşır makinenizdeki yastıkları tam bir yıkama işlemi boyunca geçirin. 2. durulama seçeneğini seçin.
3. Yastıklarınızı kurutun
El ile veya kurutucunuz varsa içeri, ancak düşük sıcaklıkta yerleştirin.
Söylediğimiz gibi, bu eski sarı yastıklarınızı “canlandırmak” için harika ve kolay bir yöntemdir. Ancak, yıkanabilir olup olmadıklarını kontrol etmeniz gerekir. Örneğin, tüy yastıklar uygundur, bellek köpük yastıklarının çoğu uygun değildir, çünkü köpük çok fazla ıslanmaya ihtiyaç duymaz ve onu mahvedebilir.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar