Uykusuzluk çekenler için uyku hapına gerek yok bu karışım mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olacak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Aralık 2019 Perşembe

Uykusuzluk çekenler için uyku hapına gerek yok bu karışım mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olacak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Uykusuzluk çekenler için uyku hapına gerek yok bu karışım mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olacak
Uykusuzluk Çekenler İçin Uyku Hapına Gerek Yok Bu Karışım Mışıl Mışıl Uyumanıza Yardımcı Olacak
Uykusuzluk, dünya çapında milyonlarca insanı rahatsız eden bir sorundur. Bu, çoğumuzun yüzleşmesi gereken en kötü sorunlardan biridir. Yeteri kadar uyuyamamanın olumsuz uzun vadeli ve kısa vadeli etkileri vardır. Kısa vadeli etkilere gelince, yeterince uyumamak sizi huysuzlaştıracak ve verimliliğinizi önemli ölçüde etkileyecektir. Ancak, bu uyku eksikliğini ertesi gece kaçırılan uyku saatlerini telafi ederek yönetirseniz, iyi durumda olma şansınız vardır.



Şimdi anormal bir uyku döngüsünün uzun süreli etkileri hakkında konuşalım, sadece genel olarak uyku eksikliği değil. Beyniniz yeterince dinlenmediğinde, anksiyete ve depresyon gibi uzun süreli akıl hastalıkları geliştirebilirsiniz. Yetersiz dinlenme aynı zamanda konsantre olma yeteneğinde önemli bir azalmaya neden olur ve bunun bir kişinin üretkenliği ve potansiyeli üzerinde temsil ettiği çok sert darbeyi kolayca hayal edebilirsiniz. İdeal olarak, günde en az 8 saat uyumanız gerekir.
Bu sorunların kapsayıcı çözümü tezgah üstü uyku hapları almaktır, ancak uzun süreli kullanımın sağlığınız üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bir bağımlılık sizi sonsuz bir sorun döngüsüne götürebilir. Ve en kötü yanı, bu tabletlerin bağışıklığınızı da etkileyebileceğidir.



Bu sizi ilgilendiriyor ve sizi endişelendiriyorsa, bu zor zamanlarda size yardımcı olalım. Gece boyunca uyku hapı almadan uyumaya çalışıyorsanız, muz ve tarçın çayı çözeltisini düşünün. Muzların uykusuzluk sorununu tedavi etme yeteneği hakkında çekinceleriniz olabileceğini anlıyorum, ancak bunun için bilimsel bir açıklama var. Muz, kaslarınızı gevşetmenize ve uykuya dalmanıza yardımcı olan iki element olan potasyum ve magnezyum açısından zengindir. Muz kabukları da bu iki mineral bakımından zengindir.
UYARI: Çay için muz alırken, kimyasal içermediğinden ve organik tarım ilkelerine göre yetiştirildiklerinden emin olun. Kimyasalların yardımıyla olgunlaşmış muzlar size yardımcı olmayacak ve sağlığınız üzerinde zararlı bir etkiye sahip olacaktır. Eğer aradığınız şey iyi bir gece uykusu ise, organik muzlar tek seçeneğinizdir.
Çayınızı nasıl hazırlayabilirsiniz?
Çayınızı hazırlamak için fazla bir şeye ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan malzemeler
bir muz
bir tutam tarçın ve su



Hazırlanışı
– Suyu bir kaseye koyarak başlamalısınız. Sonra normal çay yapmak istediğiniz su miktarı koyun.
– Bir sonraki adım muzu kesmek ve 15 dakika boyunca suda kaynatmaktır. Bittiğinde suyu dökün ve çayı bir bardağa koyun tarçın ekleyin.
 Glikoza bağlı öforiyi önlemek için şeker koymaktan kaçının. Ancak çaya lezzet katmak istiyorsanız bal ekleyebilirsiniz. Yatmadan bir saat önce çayın tadını çıkarın.
Uzman ipucu : Daha sonra yemek için lezzetli bir tatlı için haşlanmış muzunuzu dondurun.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar