Cildiniz Ay Gibi Bem Beyaz Olacak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

14 Ocak 2020 Salı

Cildiniz Ay Gibi Bem Beyaz Olacak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Cildiniz Ay Gibi Bem Beyaz Olacak
Vücudumuzun çeşitli yerlerinde meydana gelen kararmalardan sizde şikayetçimisiniz.İnsan vücudunda en fazla kararan renk değiştiren bölge kasıklardır bu kararmalar birçok acîdan insanları mutsuz edebilir.özellikle kadınlar böyle durumlarda çok hassas ve mutsuz olabiliyor.Ayrıca kadınların kendine güveninide etkileyebiliyor.
Vücudumuzdaki  bu kararmalardan ve mutsuzluktan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Aslında birçok doğal yöntemle bu durumun üstesinden gelebiliriz.şimdi gelin bu yöntemler neler birlikte bakalım



KOYU TEN NASIL BEYAZLATILIR
SÜT İLE BEYAZLATMA
Süt vücudunuzun güzelleşmesi için doğal bir yöntemdir.süt ile yapacağımız bu yöntemle vücudunuzdaki kararmaların geçtiğini vücudumuzun parladığını görebiliriz.İlk yapmamız gereken şey bir top pamuk alın ve önceden hazırladığımız sütün içine batırın Daha sonra Vücudumuzdaki kararmış bölgelere 15 dakika masaj yapacak şekilde  uygulayın bu yöntemi günde  iki tekrarlamalısınız.ortaya çıkan sonuç sizi mutlu edecek.



LİMON İLE BEYAZLATMA
Limonun yapısındaki maddeler vücudumuzdaki kararmalara çok iyi gelecek. Yapısındaki c vitamini  sayesinde kararmaların nasıl üstesinden geldiğimize şahit olacaksınız.Etkilenen bòlgeye biraz uygulayın ve birkaç dakika ovalayın 20 dakika bekledikten sonra bol suyla durulayın Her gece yatmadan ö ce bu yöntemi tekrarlayabilirsiniz.



PATATES İLE BEYAZLATMA
PATATES suyunun vücudumuza inanılmaz şekilde büyük faydaları vardır.vücudumuzda fazladan bulunan melanin pigmentinin çıkmasına yardımcı olacaktır.Yapmanız gereken tek şey bir dilim patates alın ve vücudunuzdaki karamış bölgelere uygulayın birkaç dakika etki etmesini ve kurumasını bekledikten sonra bol su ile durulayın sonuçta parlayan ve baeyzalaşan bir cilt göreceksiniz.



ALOE VERA İLE BEYAZLATMA
Aloe VERA cildinizin parlaması açısından iyi bir yöntemdir.Aloe verayı doğrudan cildinize uygulayın 20 dakika bekledikten sonra durulayın.Sonuç sizi tatmin edecek bir seviyede olacak bunu yatmadan önce her gece uygulayın



ZERDEÇAL VE PORTAKAL SUYU^İLE BEYAZLATMA
Zerdeçal ve portakal suyu vücudumuzdaki kararmaların  geçmesi ve parlaması aönemlaçıdoğal malzemeler içermektedir.Bir çok cilt tedavisinde kullanılan bir doğal yöntemdir.Bir tutam zerdeçalı 2 çorba kaşığı portakal suyu ile karıştırın ve cildinizdeki karamış yerlere sürün yarım saat bekledikten



sonra bol su ile durulayın ve hergün bunu tekrarlayın.Sonuçlar bir ay sonra ortaya çıkacak ve şikayetiniz kalmayacaktır.
Kaynak : https://kadinlakolay.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar