MENAPOZDAN VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDAN KURTARAN BİTKİ - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Ocak 2020 Cuma

MENAPOZDAN VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDAN KURTARAN BİTKİ

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
MENAPOZDAN VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDAN KURTARAN BİTKİ
İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi otunu kadınların bitkisi olarak tanımlıyor. Aslan pençesi otu bayanların rahimleri için yaratılmış gibi şifa doludur. Aynı yakı otunun erkeklerdeki prostat sorununa çare olması gibi..
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi otu ile hazırlanan mucizevi bir kür tarifini paylaştı. Yazımızda sizlere aslan pençesi kürü nasıl yapılır, faydaları nelerdir, hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır ve merak edilenleri yanıtladık…
Aslan pençesi otu; Prostat, rahim, meme ve lenf bezi kanserine karşı koruyucudur. Bu kanser türlerinin başlangıç dönemlerinde tedavi edici ve önleyicidir. İleri safhalarında da kanseri yavaşlatıcı ve büyümesini engelleyicidir.
Bu bitki testere dişli ve düz yapraklı olmak üzere 2’ye ayrılır. İbrahim Saraçoğlu hocamız aslan pençesi kürü hazırlamak için testere dişli olan türünü kullanmamızı öneriyor.



Hormon Düzenleyici Şifalı Bitki;Testere Dişli Aslanpençesi…
Regl dönemlerinde düzensizlik yaşayan kadınların mutlaka aslan pençesi otunu kullanması gerekir. İşte aslan pençesi kürünün yapılışı;
Adet Düzensizliğine ve Tüylenme Sorununa Karşı Aslan Pençesi Kürü Nasıl Yapılır? (İbrahim Saraçoğlu Tarifi)

Kaynamakta olan 1 su bardağı klorsuz suyun içine 3-4 gram yani ortalama 1 tatlı kaşığı kadar kurutulmuş testere dişli aslan pençesi atalım. (aslan pençesi kurusu)
Yaklaşık 10 dakika kısık ateşte kaynatalım.
Bu şekilde 10 dakika kaynattıktan sonra ocağı altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
Ilık bir sıcaklığa gelince süzerek içmeye hazır hale getirelim.
Aslan Pençesi Kürü Nasıl Uygulanır?
Hazırladığınız bu suyu günde 1 su bardağı olmak üzere 30 gün boyunca ara vermeden için. 30 günün sonunda 1 hafta ara verin. Ara verdikten sonra tekrar 30 gün boyunca aynı şekilde bu kürü hazırlayarak için. 67 günün sonunda kürü sonlandırın.(30 gün içilir + 7 gün ara verilir + 30 gün içilir)
Teste dişli aslan pençesi kürü ne zaman, günün hangi saatinde içilmelidir? Aslan pençesi kürü sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ya da öğleden sonra aç karnına içilmelidir. Günde en fazla 1 su bardağı içilir.
Bu kürü her gün taze olarak hazırlamanız gerekiyor.
FSH Hormunu nasıl düşürülür?
FSH yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürü; Özellikle otuzlu yaşlardaki kadınların adet dönemlerinin 3. gününde yaptırdıkları tahlillerde FSH değerinin yüksek olduğu görülebiliyor. Bu da kadınlarda “menopoza girdim” korkusu meydana getirerek bunalıma kadar gidebiliyor.



Testere dişli Aslan pençesi FSH değeri yükselen kadınlara yardımcıdır. İbrahim Saraçoğlu hocamızın verdiği kürü uygulayarak FSH değerinin yükselmesini de önleyebilirsiniz.
Ayrıca Prof. Saraçoğlu; adet döneminde aşırı kan kaybı olduğunda veya adetleri normalden uzun sürdüğünde de bu bitkiyi tavsiye ediyor.
Peki bu bitkiyi güçlü kılan özelliği nedir? Testere dişli aslan pençesinin içeriğinde phlobaphen etkin maddesi vardır. Bu madde aslan pençesini bu kadar güçlü yapıyor.

Aslan Pençesinin Faydaları;
Prostat, rahim, lenf bezi ve meme kanserine karşı korur ve tedavi eder.
Menopoza girmiş kadınların gerginlik, terleme, stres ve hormonsal sorunlarına karşı faydalıdır.
Adet dönemini düzene sokar. Aşırı kanamayı ve uzun süren regl dönemini düzeltir.
Prostat büyümesini engeller.
Hormonları dengeler.
Menopoza Giren Kadınlara Aslan Pençesinin Faydaları
Menopoza karşı bitkisel tedavi olarak mutlaka aslan pençesi otunu kullanın. Menopoz dönemindeki tüm sıkıntıların azalmasına yardımcı olur. Bu bitki resmen kadınsal hastalıklar için yaratılmıştır. Her türlü kadınsal hastalıklarında bu mucize bitki kullanılabilir. 
İsterseniz bildiğiniz şekliye çayını yaparak tüketebilirsiniz, isterseniz de İbrahim Saraçoğlu tarifine göre kür şeklinde hazırlayarak tüketebilirsiniz.
Kaynak : https://www.organikgunler.com/testere-disli-aslan-pencesi-kuru/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar