ŞOK 15 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Ocak 2020 Cuma

ŞOK 15 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
ŞOK 15 Ocak 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI
ŞOK 15 OCAK 2020 YENİ  TARİHLİ FIRSATLARINI SUNMAYI SÜRDÜRÜYOR. ŞOK AKTÜEL KAMPANYALARINDA ÖNEMLİ FIRSATLAR YER ALMAYI SÜRDÜRECEK.
Şok, 2020 yılına dek sürdürdüğü indirim mağazacılığı anlayışını arşa kadar çıkarmış önemli bir değer, ülkemizin tüketim ürünleri fiyatlarında aşırı artışı önleyen bir yapı ile işlerine devam eden bir işletme… 15 Ocak 2020 Aktüel Ürünler ŞOK Kataloğu ile de bu faaliyetlerine devam ediyor. Bu sayfada neler var bakalım:


Aktüel ürünler 15 Ocak 2020 ŞOK katalogları indirime girmeye devam ediyor. Kampanyalı ürünlerin neler olduğu hususunda incelemelerimiz sonucu bulduğumuz sonuçlar ile hazırladığımız aktüel inceleme ikinci sayfası ise şöyle devam ediyor: 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak olan Bingo sıvı deterjan 35 TL yerine 20 TL’ye geliyor. Bir diğer fırsatta ise dondurulmuş ürünler yer alıyor. Ayrıca İçim süt ürünlerinde de 15 Ocak günü fırsatlar yer alıyor.



Temel gıda ürünlerinde atıştırmalıklar da 15’inde geliyor. 15 OCAK 2020 – 21 OCAK 2020 tarihlerinde gelecek olan bu ürünlerin listesini de katalog ile sunduk. Haftada ayrıca temel gıda ürünleri de var. Kampanyalı ürünlerin temizlik ürünlerine de sirayet ettiği 15 ocak kataloglarında Solo, Dixi, Ariel gibi markaların bazı ürünleri de fırsat ürünü olarak geliyor. Daha ne olsun, Şok aktüel kataloğunun merak edilen görseli ve incelemeleri Aktüel Ürünler’de yer almaya devam ediyor.


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar