Genişlemiş Gözeneklerimden Nasıl Kurtuldum? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

2 Şubat 2020 Pazar

Genişlemiş Gözeneklerimden Nasıl Kurtuldum?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Genişlemiş Gözeneklerimden Nasıl Kurtuldum?
Evet arkadaşlar bu gün size yüzümdeki genişlemiş gözeneklerimden nasıl kurtulduğumu anlatacağım. Yüzümde küçük küçük oyuklar vardı bunun neden olduğunu araştırdım ve sonra çözümüne odaklandım. Bulduğum bir kaç çözümü bloğumda sizlere anlatmaya karar verdim. Umarım sizin de işinize yarar.
Gözenek genişlemesi yağlı cilde sahip kişilerde yaygın olarak görülür. Cildi tahriş eden kir ve bakterilerden kaynaklanır. Ne yazık ki, cildinizi sıkılaştırmaya ve genişlemiş gözenekleri azaltmaya vaad eden kalitesiz ürünler sadece sorununuzu daha da kötüleştirir. Ama neyse ki, bu sorunu çözmek için evde deneyebileceğiniz birkaç doğal yöntem var. Bu makalemde size 2 bileşen kullanarak büyük gözeneklerden nasıl kurtulacağını anlatacağım.
SU VE KARBONAT. 2 yemek kaşığı karbonat, 2 yemek kaşığı suda karıştırılır. Çözeltiyi yüzünüze uygulayın ve 15 dakika kurumaya bırakın. Maske katılaştıktan sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Etkili olabilecek diğer doğal yöntemler





SALATALIK, LİMON VE GÜL SUYU Salatalığı soyun, sonra posayı ezin. Bir çay kaşığı gül suyu ve birkaç damla limon suyu ekleyin. Çözeltiyi temiz bir tülbente koyun, katlayın ve yüzünüze uygulayın. Yüzünüzü soğuk suyla durulayın.



YUMURTA BEYAZI VE LİMON SUYU Yüzünüze, birkaç damla limon suyu ve iki yumurta akından yapılmış bir maske uygulayın. Birkaç dakika kurumaya bırakın, sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Bu maske sadece cildinizin gözeneklerini sıkılaştırmaz, aynı zamanda ölü cilt hücrelerini ve yağı da temizler.



DOMATES VE LİMON SUYU Domates suyuna 2 ila 4 limon suyu ekleyin ve çözeltiyi yüzünüze pamuklu bir topla uygulayın. 15 dakika bekletin. Sonra yüzünüzü soğuk suyla durulayın.



BADEM VE LİMON SUYU Bir kaç bademi suyla dolu bir kaseye atın ve bir gece bekletin. Ertesi gün, bir macun yapmak için bademleri ezin. Hamurunuza bir çorba kaşığı limon suyu ekleyin. Macunu yüzünüze uygulayın ve yarım saat bekletin. Sonra yüzünüzü soğuk suyla durulayın.



LİMON VE ANANAS SUYU Yarım bardak limon suyunu yarım bardak ananas suyu ile karıştırın. Sonra yüzünüzü çözeltiye batırın ve 5 dakika boyunca yüzünüze uygulayın. Sonra yüzünüzü soğuk suyla durulayın. Bu tarif etkilidir çünkü ananaslar cildi temizlemek ve sıkılaştırmak için gerekli olan enzimler açısından zengindir. Limon suyundaki asit büzücü bir etkiye sahiptir.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar