Kırk Sene Düşünsek Bu Sebzenin Dişleri Beyazlatacağı Usumuza Gelmezdi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Mart 2020 Cuma

Kırk Sene Düşünsek Bu Sebzenin Dişleri Beyazlatacağı Usumuza Gelmezdi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kırk Sene Düşünsek Bu Sebzenin Dişleri Beyazlatacağı Usumuza Gelmezdi
Natürel diş beyazlatan 6 besin ile dişlerinizi bembeyaz yapabilirsiniz. Dişlerinizi beyazlatmak için tonlarca para tüketmenize gerek kalmadan bu gıdalarla bembeyaz olacak. Dişleriniz beyazlığını ektra çoğaldırmak için en çok seçim edilen besin haline geldi. İşte dişleri beyazlatan besinler…
NATÜREL DİŞ BEYAZLATAN 6 GIDA
Harcadığımız besinlerin bir çoğunda renk boyaları ve kimyeviler vardır. Yıllar içerisinde bu harcadığımız yiyecekler bir biçimde dişlerimizde renk başkalaşımı yaparlar. Hatta diş üzerinde kalıcı kir dahi vazgeçebilirler. Natürel diş beyazlatan 6 gıda kapsadığı mineral, asit ve vitaminler ile dişlerinizi kar beyazı haline getirecek. Tek yapmanız gereken bu yiyecekleri harcamak. İşte dişleri beyazlatan 6 besin…



NATÜREL DİŞ BEYAZLATAN ÇİLEK
Çilek, natürel diş beyazlatan meyvelerden biridir. Çilek içerisinde bulunan bileşenler sayesinde diş kirlerinin çözülmesine destekçi olur. Dişlerinizi natürel yollardan beyazlatmak için günde altı adet çilek yiyin. Çilek yerken bol bol çiğnemeye itina göstermelisiniz. Çilek yerken hemen yutarsanız tesiri çok olmayacaktır. Bu sebeple uzun vakit çilek çiğnemek dişlerinizi beyazlatacaktır.
NATÜREL DİŞ BEYAZLATAN ELMA
Beyaz dişlere kavuşmak için elma yemelisiniz. Elmayı çiğneyerek yemek tükürük salgısını çoğaldırmayı tetikler. Tükürük salgısı çoğaldığında dişlerinize bulaşan değişik yiyecek renkleri yakalamaz. Elma, diş kirlerini çıkartmak için birebirdir. Ayrıca elma içerisinde bulunan malik asit sayesinde cilde tutunan tüm bakteriler yok olur. Aynı zamanda diş kirleri kaybolur.



KURUYEMİŞ HARCAYIN
Natürel diş beyazlatan değişik yiyecekler arasında kuru yemişler vardır. Özellikle ceviz, badem ve kavrulmuş fındık yemek dişleri natürel yollarla beyazlatır. Bunun yanında kapsadıkları kalsiyum sayesini dişlerinizi kuvvetlendirir. Bununla birlikte diş fırçalama esnasında dişlerinizi pırıl pırıl yapar.
NATÜREL DİŞ BEYAZLATMA İÇİN SERT PEYNİR HARCAYIN
Dişlerinizi natürel yollarla beyazlatmak için sert peynir harcayın. Sert peynir, uzun vakit çiğnendiğinde tükürük bezlerinin üretimini çoğaldırır ve diş üzerindeki kirlerin giderilmesini sağlar. Ayrıca peynir içerisinde yüksek ölçüde kalsiyum bulunduğundan dolayı dişler kuvvetlenir. Peynirin değişik bir özelliği ise kapsadığı asit sayesinde diş plaklarının dişe tutunmasını engeller.



KEREVİZ
Natürel diş beyazlatan en tesirli gıda ise kerevizdir. Taze kerevizi direk olarak harcayabilirsiniz. Kereviz içerisinde bulunan selüloz maddesi karbonat gibidir.
Kaynak: drsaglik.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar