Banyo Temizliğinde Çığır Açacak Bir Fikir - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Kasım 2019 Cumartesi

Banyo Temizliğinde Çığır Açacak Bir Fikir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Banyo Temizliğinde Çığır Açacak Bir Fikir
Banyonuzu sürekli olarak temizlediğinizde bile; sabun artıklarına ya da inatçı lekelere karşı sürekli savaşıyor musunuz? O halde artık pahalı temizlik ürünleri almayın. Yapmanız gereken tek şey; mutfak dolabınıza bir göz atmak. Bu durum sizi şaşırta da; bulaşık deterjanınız banyonuzu temiz ve parlak yapmanız için oldukça etkili!



Benim tesadüf üzeri bulduğum bu çözüm çok daha işe yarıyor. Bir gün marketten aldığım temizlik malzemelerini yerleştirirken mutfakta kullandığım bulaşık detarjanını banyoda elimden düşürdüm ve yıllardır gözüme takılana ama bir türlü çıkaramadığım kirlerin üzerine bir damla döküldü, silmek için bezi alıp gelmeye kalmadan renginin çok hafif açıldığını fark ettim bezi sürer sürmez gözlerime inanamadım kir çıkıyordu. Gördüğüm mucize karşısında dayanamayıp bu yazıyı sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Banyoda bulaşık deterjanı kullanmak:Düşündüğünüz zaman aslında mantıklı. Deterjan, kirli bulaşıklarda birikmiş yağı ayırmak içindir, peki neden banyonuzda işe yaramasın?



Küvet:Aslında çok basit: Bir miktar bulaşık deterjan sıkın ve tüm küvetin üzerine dökün. En fazla kir biriken yerleri, çoğu zaman suyun küvetin içinde kaldığı kenarlara dökmeye çalışın. Deterjanı küvetin üzerine yaymak için bulaşık süngeri kullanın. İnatçı lekeler kaybolana kadar ovalayın. Yapmanız gereken tek şey; küveti ılık suyla durulamak ve hazır! Küvet daha önce hiç olmadığı gibi parlar.
Eğer banyoyu temizlemek için uzun süre diz çökemiyorsanız  sizin için bir ipucu paylaşıyoruz. Sünger yerine, biraz daha sert kılları olan temiz bir süpürge kullanın. Bu sayede banyoyu ayakta, zor durumda kalmadan temizleyebilirsiniz.
Kaynak : mevlanadansozler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar