Çamaşır Yumuşatıcısının Hiç Tahmin Edemeyeceğiniz 7 Kullanım Alanı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Kasım 2019 Pazar

Çamaşır Yumuşatıcısının Hiç Tahmin Edemeyeceğiniz 7 Kullanım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Çamaşır Yumuşatıcısının Hiç Tahmin Edemeyeceğiniz 7 Kullanım Alanı
Çoğu temizlik malzemesini nihai kullanım amacının dışında da kullanırız. Bu malzemelerden biri de çamaşır yumuşatıcısı. Kıyafetlerinizi yumuşatmasının yanı sıra evinizin temizliğine katkısı da paha biçilemez!
Her ne kadar şaşırtıcı olsa da yumuşatıcı evinizin pırıl pırıl olmasını sağlar.
Artık pencerelerin temizliğinden korkmanıza gerek yok. Temizlik suyunuzun içine yumuşatıcı ilave edin ve bir sprey şişesine koyun. Temizliğini yapacağınız cama karışımı sıkın ve kuru bir bez yardımıyla kirlerden kurtulun. Pencerelerin parlaklığı sizi şaşırtacak!
Yumuşatıcı etkisi kıyafetlerinizle sınırlı değildir. Evinizin zeminini de yumuşatır. Ilık su ile karıştırdığınız yumuşatıcı yardımıyla yerleri paspaslayın. Sonuç sizi şaşırtacak!
Mobilyalarda biriken tozlardan kurtulmanın bir yolu da yumuşatıcı. Sprey şişesinin içerisine su ve yumuşatıcı karışımını koyup mobilyalara sıkın ve kuru bir bez yardımıyla kurulayın. Mobilyalarınız ilk gün olduğu gibi olacak!





Kulağa saçma geliyor olabilir fakat kuru ve yıpranmış saçlarınızın dermanı yumuşatıcı. Duşunuzu aldıktan sonra saçlarınızı güzelce kurulayın ve yine sprey şişesinin içerisine koyduğunuz su ve yumuşatıcı karışımını saçlarınıza sıkın. Kuruduktan sonra saçlarınız yumuşacık olacak.
Yine su ve yumuşatıcı ile hazırladığınız karışımı duşakabine sıkın ve bir bulaşık süngeri yardımıyla temizletin. Kirlerden iz kalmayacak.
Sıcak su ve yumuşatıcı karışımını taşıt koltuklarınızın temizliği için korkmadan kullanabilirsiniz. Hem tertemiz olacak hem de kokusu sizi mutlu edecek.
Paslanmaz çelikten yapılmış eşyaların temizliği için yumuşatıcılar bir numara. Kuru bir beze hazırladığınız karışımı sıkın ve temizliğini yapacağınız bölgeye uygulayın. Paslanmaz çeliklerden yapılmış eşyalarınız pırıl pırıl olacak.
Eğer söylediğimiz yerlerin temizliği için yumuşatıcıyı kullandıysanız deneyimlerinizi bizimle paylaşın. Memnun kalırsanız sevdiklerinizle paylaşmayı ihmal etmeyin.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar