Hardalı Kullanarak Kurtulabileceğiniz 4 Hastalık - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Kasım 2019 Cumartesi

Hardalı Kullanarak Kurtulabileceğiniz 4 Hastalık

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hardalı Kullanarak Kurtulabileceğiniz 4 Hastalık
Sosisli sandviçler ve burgerlerle hardal yemeyi seviyoruz. Peki, bu baharatın her türlü hastalık için de mükemmel bir tedavi sağladığını biliyor muydunuz? Hardal, sağlığınız için yararlı vitaminler, mineraller, proteinler ve lifler içerdiğinden birçok rahatsızlığın giderilmesine yardımcı olur.Hardal sadece lezzetli bir baharat değil, aynı zamanda sağlığınız için de iyidir.
1. Kas Ağrıları:Ağrıyan bölgeye ve ağrının şiddetine bağlı olarak, hardal gergin ve ağrılı kasları rahatlatabilir. İki çorba kaşığı hardalı iki çorba kaşığı Epsom tuzu ile birleştirip, etkilenen bölgeye sürerek yorgun kaslarınızı rahatlatabilirsiniz. Hardal ve Epsom tuzu kasların gevşemesine yardımcı olduğundan bu teknik, egzersiz yaparken ve kaslarınızdaki stresi azaltacağından ideal bir yöntemdir.





2. Boğaz ağrısı:Özellikle soğuk aylarda, birçok insanın boğaz ağrıyor. Neyse ki, tedavisi kolaydır. Bir çorba kaşığı hardal tohumunu bir çorba kaşığı tuz, çorba kaşığı bal, yarım limon suyu ve kaynar su ile karıştırın. Bu karışım soğumaya bırakın ve daha sonra için. Hemen bir rahatlama olduğunu fark edeceksiniz.
3. Cilt yenileme:Pahalı yüz maskeleri satın almaya son! Hardal alın ve yüz maskesi olarak kullanın. Yüzünüze biraz hardal sürün ve 15 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın. E vitamini ve antioksidanlar cildinize faydalı olacaktır.4. Nasırı Yumuşatır:Ayaklarınızda birçok nasır mı var? Bir ayak banyosuna bir çorba kaşığı hardal eklemeyi deneyin. Cildiniz aşırı derecede yumuşar ve böylece cildinizdeki problemler giderilir.
Kaynak : mevlanadansozler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar