3 Ayda 24 Kilo Verdiriyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

11 Aralık 2019 Çarşamba

3 Ayda 24 Kilo Verdiriyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
3 Ayda 24 Kilo Verdiriyor
Kilolarınızdan acilen kurtulmak ve bunu da doğal usullerle yapmak istiyorsanız bu gıda tam size göre. Hem doğal usulle zayıflayacağınız hem de sıhhatinizden olmadan hoşça kilo verebileceğiniz bu besinin tesirleri şaşırtıyor. Kolay bir tanımla hazırlanan sarımsak kürüyle 3 ayda 24 kilo vereceksiniz. İşte kilo vermenize yardım edecek en tesirli kür tarifi..
ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU NASIL HAZIRLANIR?
1 litre ev üretimi elma sirkesi, hazır kullanmamaya itina gösterin, 250 gram ezilmiş sarımsak, 2 litrelik cam kavanoz ve koyu renkli bez torba





YAPILIŞI
Organik sirkeyi tamamen ezilmiş sarımsaklarla karıştırın ve cam kavanoza aktarın. Sirkeli sarımsağın ağzını sıkıca kapatın ve koyu renkli bez torba içinde, karanlık bir bölgede 15 gün süresince bekletin.
NASIL KULLANILIR?
15 gün beklettikten sonra turşunuz kullanıma hazır hale geldi. Artık her öğünde yemek yemeden yarım saat evvel 1 tatlı kaşığı için. Bu süreçte yediklerinize de dikkat etkeniz ehemmiyetli.



Karbonhidrat ölçüsünü eksiltmeye dikkat edin ve günlük planlarınıza en az 30 dakika yürüyüşü dahil edin. Yağ yakmanızı süratlendiren kürle 3 ay içinde fazlalıklarınızdan kurtulmanız mümkün.
KİMLER TÜKETMEMELİ?
Anne adayları, emziren anneler, mide meseleleri yaşayanlar ve tansiyon problemi olanlar bu kürden uzak durmalı.
https://hisleraynasi.net/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar