Limon Kabuğu Eklem Ağrılarınızdan Kurtulmanıza Yardımcı Oluyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Aralık 2019 Pazartesi

Limon Kabuğu Eklem Ağrılarınızdan Kurtulmanıza Yardımcı Oluyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Limon Kabuğu Eklem Ağrılarınızdan Kurtulmanıza Yardımcı Oluyor
Bu Makale limon kabuğunun kronik eklem ağrıları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını etkili bir şekilde tedavi etmesini açıklayacaktır. Limonlar en faydalı meyvelerden biridir ve çeşitli sağlık koşullarının tedavisine dahil edilmiştir. Dünyadaki en eski ekili bitkilerden biridir ve tüketimleri çeşitli sağlık yararları sağlar.
Yani limonlar magnezyum, potasyum, kalsiyum, folik asit, pektin, fosfor, biyoflavonoitler, A, C, B1, B6 gibi önemli besinler bakımından zengindir.Bu kombinasyon çeşitli hastalıkları önler ve bu meyvelerin düzenli kullanımı karaciğer bağırsak mide ve tüm bağışıklık sistemini avantajlı bir şekilde etkiler.Dahası limon eklem ağrısını önemli ölçüde yatıştırır. güçlü antiseptik özelliklere sahiptir ve limon yaprakları ateşi etkili şekilde tedavi eder.





Hamilelik sırasın sabah rahatsızlığı durumunda sabahları su veya çay içinde limon suyunu sıkın. Bu hemen mide bulantısını tedavi edecek ve mideyi çözecek.Limonlardaki uçucu yağlar kan damarlarını gevşetir ve sinir ağrısını etkili bir şekilde azaltan güçlü antienflamatuar özelliklere sahiptir.
Limon kabuğu kronik eklem ağrısı durumundan son derece faydalıdır. acıyı hafifletmek için kullanmanın iki yolu vardır. 1. İki limon kabuğunu bir cam kavanoza koyun ve üzerine bir miktar zeytinyağı dökün. Kavanozu kapatın ve iki hafta bekletin. Daha sonra limon yağı kullanıma hazır olacaktır. Tek yapmanız gereken bir kısmını gazlı bez üzerine dökmek ve etkilenen bölgeye yerleştirmek. Bir bandajla sabitleyin ve gece boyunca hareket etmesini sağlayın.2. Limon kabuğunu rendemelisiniz ancak beyaz tabaka olmadan acı veren bölgeye uygulayın. Bir bandajla sabitleyin ve 2 saat boyunca hareket etmemesini sağlayın.
Kaynak: http://www.ajansgunleri.com/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar