Vücudunuzu Nikotinden Temizleyen Süper Besinler - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Aralık 2019 Pazartesi

Vücudunuzu Nikotinden Temizleyen Süper Besinler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Vücudunuzu Nikotinden Temizleyen Süper Besinler
Sigara kullanımının zararlarını bildiğiniz halde bir türlü bırakamıyor musunuz? O halde sigaranın vücudunuza verdiği zararları minimize etmenize yardımcı olmamıza izin verin.Sigaranın dumanının içerisinde; toksik ve kanserojen olan 4800’den fazla bileşen bulunmaktadır. Sigara dumanını soluduğunuz zaman bu toksinler akciğerler vasıtasıyla emilir ve vücudun tüm noktalarına yayılır. Sigara kullanmak, kalp sorunlarına, solunum sistemi sorunlarına ve kanser gibi önüne geçilemeyen birtakım hastalıklara neden olabilir.





Sigarayı bırakmaya karar verdiniz. Fakat, nasıl yapacağınızı ve size neyin yardımı dokunacağını bilmiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz!Sizin için hazırladığımız bu makale, sigarayı bırakırken destek alabileceğiniz ve vücudunuzdan nikotini atmanıza yardımcı olacak besinleri öğrenmenize yardımcı olacak.
Kivi Nikotinin vücuttan atılmasını sağlar. Zencefil
Sigara içme isteğini azaltır ve akciğerlerin temizlenmesine katkı sağlar. Havuç suyu
Nikotinin vücudunuzda kalma süresinin 3 gün olduğunu biliyor muydunuz? Nikotinin neden olabileceği zararlı etkilerden korunmak için havuç suyu tüketebilirsiniz. Isırgan otu
Bol miktarda demir içerir. Ayrıca temizleyici maddeler de içerir. Su
Vücudunuzdan toksinlerin atılması için oldukça yararlıdır. Vücudunuzu susuz bırakmamaya özen göstermelisiniz; eğer susuz kalırsanız cildiniz yenilenmez ve nikotinin etkileri daha belirgin hale gelir.
Kaynak : http://www.ajansgunleri.com/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar