Diyetisyenler bile şaşkın günde 6 damlası göbek yağlarınızı yok edecek - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Şubat 2020 Pazar

Diyetisyenler bile şaşkın günde 6 damlası göbek yağlarınızı yok edecek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Diyetisyenler bile şaşkın günde 6 damlası göbek yağlarınızı yok edecek
Karın yağları, erkeklerde ve özellikle kadınlarda görülen en yaygın sağlık ve estetik sorunlardan biridir. Şans eseri bugün, yağ aldırma ameliyatları gibi aşırı şeylere başvurmadan ortadan kaldırmanın birçok yolu vardır. Doğal olarak kilo vermek için alternatiflerden biri de, tesadüfen, birçok hastalığa karşı vücudu korumak, evde doğal maddelerle hazırlanabilen güçlü bir yağ kullanmaktır. Onunla tanışmak mı istiyorsun?



Uzun yıllardır bu tarçın yağı, sağlığı iyileştirmek için farklı hastalıkların tedavisinde ve önlenmesinde alternatif bir tedavi olarak kullanılmaktadır. İlk başta şifalı amaçlı yaratıldı, ancak daha sonra yağ yakmak için de çalıştığını keşfetti; özellikle de karın. Bu yağın diğer yararları, Vücuttan zehirleri atıp, beyin ve hafızayı güçlendirmeye yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir ve şeker hastalığı olan ya da yüksek şeker seviyesine sahip kişiler için ideal bir çözümdür
Yağları yakan tarçın yağı kürü tarifi Malzemeler 1 su bardağı zeytinyağı. 6 tarçın çubuğu. 1 kapaklı cam şişe.



Hazırlık: Adım 1. Tarçın çubuklarını küçük bir cam kavanoz doldurun. Adım 2. Üzerine zeytinyağı dökün ve yağ altına batırılmış olduğundan emin olun. Adım 3. Şişeyi evinizde sıcak bir yere koyun, 3 gün boyunca orada bırakın ve sık sık çalkalayın. Adım 4. Önerilen süre dolduktan sonra, bir gazlı bez veya benzeri bir malzeme kullanarak karışımı süzün ve serin, kuru bir yerde saklayın.
Bu nasıl kullanılır Avantajlarından yararlanmak için her ana yemekte 6 damla tarçın yağı almalısınız yaklaşık 1 çay kaşığı kadar ve bu kilo kaybını teşvik etmek için yeterli olacaktır.
Kaynak: https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar